For virksom­heder

Har du brug for at finde en dygtig elev/lærling? Eller behov for at opkvalificere og udvikle dine medarbejdere? Så er du kommet til det rette sted.

Få en lærling

Vi møder vores elever hver dag, og kender deres styrker og kompetencer. Derfor er vi specialister i at matche vores elever med din virksomhed. Til glæde og gavn for alle.

Vi hjælper dig med at finde en lærling

Kom på kursus og efteruddannelse

Gør som flere end 12.000 kursister hvert år: Kom på kursus og efteruddannelse på TEC. Vi har topdedikerede undervisere og toptjekkede faciliteter.

Kurser til dine medarbejdere

Over 300 kurser

Dårligt nyt til den ubeslutsomme: For vi har over 300 kurser til faglærte, ufaglærte og ledige. Og også til dig og dine medarbejdere. Find kurser i hele hovedstadsområdet.

Kurser og efteruddannelser

Lokale uddannelses­udvalg

De lokale uddannelsesudvalg - ofte kaldet LUU - rådgiver skoler, der udbyder erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelser. Som lokal repræsentant for arbejdsmarkedets parter er du et vigtigt bindeled mellem skole og erhvervsliv.

LUU

Kontakt os

Ræk ud, hvis du har spørgsmål til at blive læreplads, vil høre mere om kurser og efteruddannelse, eller hvis du mangler svar på noget helt tredje.
Tec
EMAIL
TELEFON +45 3817 7000

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE