Kurser og efteruddannelser

Efteruddannelse ... Det lyder lidt halvkedeligt – men intet kunne være mere forkert. For på TEC står vi klar med topdedikerede undervisere med masser af erfaring. Og hånden på hjertet: Alle har brug for at få styrket deres kompetencer en gang imellem. Så hvorfor ikke få det gjort hos os? Ligesom flere end 12.000 andre kursister gør hvert år.

Kontakt en virksomheds­konsulent

Få hjælp med det samme – kontakt en konsulent her.

BRANCHER

Spørgsmål til AMU online

Her finder du de oftest stillede spørgsmål.
Hvordan foregår AMU Online?

Når du starter på et AMU Online-kursus, modtager du et login til vores undervisningsportal samt interaktivt undervisningsmateriale. På portalen finder du en undervisningsplan, der styrer dit kursusforløb.

Undervisningsportalen

  • Login og materiale: Ved kursusstart får du adgang til alt nødvendigt materiale via vores webbaserede læringsportal. Du kan tilgå materialet døgnet rundt og studere, når det passer dig.
  • Undervisningsplan: Din undervisningsplan giver dig et klart overblik over forløbet og de opgaver, du skal løse.

Kommunikation og support

  • Spørgsmål og svar: Al kommunikation med læreren foregår via portalens faciliteter. Her kan du stille spørgsmål og få svar inden for 24 timer på hverdage.
  • Afleveringsopgaver: Opgaver, du afleverer, bliver rettet og returneret med kommentarer inden for 2 hverdage.
  • Individuel support: Vores erfarne undervisere tilbyder individuel support gennem det virtuelle kursusrum, hvor du kan følge din progression og få hjælp til dine opgaver.

Instruktioner og vejledning

  • Instruktioner: På læringsportalen finder du forskellige instruktioner, som guider dig i brugen af portalen og undervisningsmaterialet.

Med AMU Online på TEC får du fleksibilitet og støtte gennem hele dit kursusforløb, så du kan lære i dit eget tempo og få den hjælp, du har brug for, når du har brug for den

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding kan foretages via vores hjemmeside, som linker videre til voksenuddannelse.dk, hvor du skal færdiggøre din tilmelding. Har du spørgsmål til tilmelding eller ønsker du hjælp, så kontakt os gerne.

Er der forskel på niveauet?
Du opnår det samme niveau ved fjernundervisning som ved almindelig holdundervisning.
Er der krav til IT-færdigheder og computer?

Du behøver ikke at være computerekspert for at følge et fjernundervisningsforløb hos os. Vi forventer dog, at du har grundlæggende kendskab til din computer og en god internetforbindelse.

Brugervenlig læringsportal

  • Nem adgang: Vores online læringsportal er let at arbejde i og giver dig direkte adgang til al undervisningsmateriale og information.
  • Fleksibel adgang: Du kan logge på portalen via PC, Mac, tablets og smartphones.

Online møder og fremlæggelser

  • Nødvendigt udstyr: For at deltage i online møder og fremlæggelser, skal du have adgang til et webcam og et headset med mikrofon. Det sikrer, at vi kan se og høre hinanden tydeligt.

Teknisk support

  • Hjælp ved problemer: Har du tekniske spørgsmål eller oplever problemer, står vi klar til at hjælpe dig.

Med fjernundervisning på TEC får du fleksibilitet og support, så du kan fokusere på din læring uden tekniske bekymringer.

Hvad koster det at deltage?

Læs nærmere om deltagerbetaling under de enkelte forløb. Der er mulighed for at søge om fuld VEU-godtgørelse efter gældende regler.   OBS! Der kan forekomme årlige prisreguleringer

Er der tilskud til kurserne?
Ja, virksomheder kan søge fuld VEU-godtgørelse for online AMU-kurser. 

Ja, virksomheder kan VEU-godtgørelse for online AMU-kurser. VEU-godtgørelsen er i 2022 på 893 kr. pr. deltager pr. dag for deltagere i målgruppen.

Skræddersyede kurser

Har du fået øje på et af vores kurser, som matcher din virksomheds behov – og så alligevel ikke helt? Vi er fleksible og kan skræddersy vores kurser til jeres specifikke ønsker og mål.

Vi kan fx afholde kurserne hos jer.

Skræddersyede kurser

Kontakt os

Nysgerrig på, hvordan I får endnu stærkere kompetencer ind i jeres virksomhed? Vi står klar til en snak.
Placeholder billede
Kursus

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE