10. klasse

Et grafisk element sat ovenpå hero billedet
10. KLASSE I KØBENHAVN

Du kan vælge mellem forskellige linjer og få det bedste udgangspunkt til en ungdomsuddannelse. I 10. klasse får du et år fyldt med gode oplevelser, nye venner, spændende fag og projekter. Du bliver en del af et levende og dynamisk ungemiljø på erhvervsskolen, hvor du kan knytte bånd med elever fra forskellige erhvervsuddannelser. Skolen byder på et stærkt fællesskab, hvor du kan udvikle dig både fagligt og socialt.

I 10. klasse får du den bedste introduktion til vores erhvervsuddannelser, samtidig med at du forbereder dig til folkeskolens afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk. Du får mulighed for at opleve forskellige fag og projekter, der giver dig en smagsprøve på erhvervslivet. Dette år hjælper dig med at træffe det rigtige valg for din fremtidige uddannelse og karriere.

Kombineret 10. klasse

Du kan vælge mellem forskellige 10. klasselinjer. Fælles for dem alle er, at du kombinerer den almindelige 10. klasse med fag fra erhvervsuddannelserne eller dele af en erhvervsuddannelse. Dette giver dig en unik mulighed for at få en tidlig introduktion til erhvervslivet og samtidig forberede dig til folkeskolens afgangsprøver. På denne måde får du et solidt fundament for dine fremtidige uddannelses- og karrierevalg.

10. klasse kombineret med en erhvervs­uddannelse

Du kan vælge at tage første del af erhvervsuddannelserne samtidig med, at du gennemfører 10. klasse. Denne linje kalder vi for 20/20. Med 20/20-linjen får du en tidlig start på din erhvervsuddannelse, hvilket giver dig et forspring og mulighed for at opleve erhvervslivet, mens du stadig går i folkeskole.

Læs mere her

10. klasse Bæredygtig Håndværk og Teknik (EUD10)

Brug 10. klasse på at forbedre dine karakterer, så du opfylder adgangskravene til erhvervsuddannelserne. Vi kalder linjen for Bæredygtig Håndværk og Teknik, og den er til dig, der har brug for et ekstra år til at blive helt klar til en erhvervsuddannelse. På denne linje får du mulighed for at fokusere på dine skolefag, samtidig med at du får indsigt i bæredygtige løsninger og teknikker inden for håndværk og teknologi. Dette ekstra år giver dig den tid og støtte, du har brug for, for at starte din erhvervsuddannelse på et solidt grundlag.

10. klasse på en erhvervsskole

Spørgsmål?

Har du spørgsmål? Så sidder vi klar med svar.
Placeholder billede
Troels
Jacobsen
Udd. Leder
EMAIL
TELEFON +45 2545 3635