Elev på TEC

Tag din uddannelse hos os, og oplev et skolemiljø med puls. Vi tilbyder en række aktiviteter - både de faglige og sociale af slagsen. For på TEC handler det ikke kun om uddannelse. Det handler også om at være en del af et fællesskab, hvor du kan vokse som menneske.

Trygt og levende skolemiljø

Vi gør meget for, at du som elev trives her hos os. At du kan lide at møde op om morgenen, og at du går glad hjem om eftermiddagen. Derfor har vi stort fokus på, at du altid har spændende opgaver og tilbud at tage fat på - både faglige og sociale.

Godt og levende skolemiljø

FÆLLESSKAB OG SUMMENDE SKOLEMILJØ

Som elev på TEC bliver du en del af et stort og mangfoldigt fællesskab. Vi har et levende skolemiljø med mange faglige og sociale aktiviteter for alle vores elever.

Vi befinder os på fem forskellige adresser og tilbyder over 20 erhvervsuddannelser, EUX, gymnasium og 10. klasse. Her kommer du til at møde mange forskellige mennesker - med vidt forskellige interesser. Heldigvis er der plads til dem alle. Også dig!

Langt hjemmefra?

Er du elev på TEC og bor langt væk? Så har du mulighed for at bo på vores skolehjem i København. Hvis du har mere end 75 minutters transporttid fra dit hjem til skolen, kan du få en plads på skolehjemmet.

Her bor du på et møbleret dobbeltværelse og får serveret alle måltider på hverdage. Du kan også deltage i forskellige fritidsaktiviteter og møde andre unge, der også er i gang med en uddannelse. Det betyder, at du vil få mange kammerater og gode oplevelser. Selvfølgelig er der også nogle huslige pligter.

Hvad koster det?

Hvis du er over 18 år, koster det ca. 500 kr. om ugen at bo på skolehjemmet. Denne pris dækker både kost og logi (møbleret dobbeltværelse, som du deler med en anden, samt fuld kost på hverdage). Er du under 18 år, er det gratis.

Kontakt

Vil du vide mere? Ring til TEC på 38 17 70 00, så hjælper vi dig videre. Tjek også linket og læs mere om skolehjemmet.

Skolehjemmet

Kom på besøg

Få en rundvisning og oplev vores skoler, værksteder og laboratorier. Du får også mulighed for at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg TEC
KONTAKT

TEC

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE