H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiks­berg

Er du klar til gymnasielivet i en pulserende storby, hvor metroen går lige til døren? På vores gymnasium på Frederiksberg kan du kombinere interessen for teknologi og naturvidenskab med fede faciliteter og ikke-kedelig undervisning. For vi tager afsæt i problemstillinger fra den virkelige verden.

Central lokation og fede samarbejder

Gymnasiet på Frederiksberg ligger klos op ad metrostationen Fasanvej. Vi har omkring 300 elever og er omgivet af store, vigtige samfundsinstitutioner, som vi arbejder sammen med - blandt andet Københavns Universitet, Københavns Professionshøjskole og Rigshospitalet.

6 studieretninger

På Frederiksberg tilbyder vi 6 forskellige studieretninger, så du kan fokusere på det, der interesserer dig mest. Din studieretning bestemmer, hvilke fag du skal have og på hvilket niveau. Så vælg din favorit, og vi gør dig klar til dit drømmestudie og -job.
Bioteknologi og idræt

Er du fuld af energi og nyder at bevæge dig? Bliver du nærmest bevæget over kroppens fantastiske funktioner? Og elsker du at eksperimentere og måle blodkredsløbet og lungernes energiproduktion? Så er studieretningen bioteknologi og idræt lige noget for dig!

Studieretning: Bioteknologi og idræt

 

Bioteknologi og matematik

Drømmer du om at arbejde med gensplejsning, DNA-profiler, kloning og genoverførsel? Når du dykker ned i studieretningen bioteknologi og matematik, bruger du matematikken til at tænke kritisk og håndtere komplekse data. I bioteknologi får du fingrene helt ned i enzymer og biokemi, udfører du vilde bioteknologiske eksperimenter og arbejder med stamceller og ændring af levende organismer.

Bioteknologi og matematik

Kommunikation/it & programmering

Er du helt tosset med E-sport, game design, virtual reality, 3D, robotter, programmering og it-sikkerhed? På denne studieretning får du en unik kombination af teori og praksis, hvor du opnår en dyb forståelse af it-kommunikation og webdesign. Samtidig lærer du om den bagvedliggende programmering, der ligger til grund for websider, programmer og spil.

Studieretning: Kommunikation/it & programmering

 

Matematik og fysik

Er du den nye Einstein? På H.C. Ørsted Gymnasiet kan du dykke ned i studieretningen matematik og fysik, der fokuserer på at løse komplekse naturvidenskabelige problemer. Her træner du din analytiske sans og logiske tankegang til perfektion – præcis hvad enhver kommende Einstein har brug for!

Studieretning: Matematik og fysik

 

Matematik og kemi

Drømmer du om at revolutionere medicinalbranchen og skabe nye lægemidler?
 
På studieretningen matematik og kemi fokuserer vi på at løse naturvidenskabelige problemer på højt niveau. Du bliver udfordret både på din analytiske sans og din logiske tankegang.

 

Studieretning: Matematik og kemi

Matematik og programmering

Matematik og programmering giver dig mulighed for at bruge din logiske sans og analytiske evner. Du lærer at opstille og løse problemer ved hjælp af IT og matematiske beregninger. Du kommer til at arbejde med alt fra brugervenlighed og sikkerhed til hardware og software.

Matematik og programmering

Vil du øverst på skamlen?

I løbet af de sidste år har flere af vores elever opnået flotte placeringer i landsdækkende science-konkurrencer. Vi har også elever med til DM i entreprenørskab. På gymnasiet kan du udvikle dit talent for naturvidenskab og iværksætteri.

Højt niveau og moderne faciliteter

Det faglige niveau er højt, og undervisningen foregår i moderne lokaler, laboratorier og værksteder. H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg tilbyder undervisning, der afspejler virkeligheden og de behov, vores samfund har i dag. Det betyder, at du bliver godt klædt på til både videregående uddannelser og erhvervslivets krav.

Besøg os

Vi holder både besøgsdage og åbent hus. Så tag et smut forbi, og kom tættere på virkeligheden. Her kan du se skolen, vores faciliteter og få svar på alle de spørgsmål, du måske går rundt med.

Besøg H.C. Ørsted Gymnasiet

Vi samler på glade elever

Gymnasiet er mere end bare pensum. Meget mere. Det handler også om at møde andre mennesker. Om at skabe et godt sammenhold. Og om at udvikle sig socialt. Derfor starter vi skoleåret med en introtur. Vi har også mange forskellige elevklubber, så uanset hvad du interesserer dig for, er der et fællesskab for dig.  

Skolemiljø og elevklubber
HER LIGGER GYMNASIET

Frederiksberg

Adresse
Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg

Transportmuligheder
Skolen ligger lige ved Fasanvej Metro, og bus 4A kører næsten til døren.

 

Find vej

Har du spørgsmål?

Så kontakt os her
Placeholder billede
Jesper
Bennekou
Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg
EMAIL
TELEFON +45 2545 3538
Placeholder billede
Gitte
Frederiksen
Vicerektor
EMAIL
TELEFON +45 2545 3215
Line
Høyer
Rektor Frederiksberg
EMAIL
TELEFON +45 2545 3322