Skolemiljø og elevklubber

På H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby prioriterer vi åbenhed og rummelighed, og vi sætter en ære i at have glade elever og et godt sammenhold. Vores elever engagerer sig aktivt i både faglige og sociale aktiviteter gennem vores stærke elevråd og forskellige klubber som rollespilsklubben, kemi-klubben og LAN-udvalget.

Fællesskab og elevindflydelse

H.C. Ørsted Gymnasiet er et dynamisk sted, hvor eleverne har stor indflydelse gennem et stærkt elevråd, der spænder over afdelingerne i Ballerup, Lyngby og på Frederiksberg. Det skaber et stærkt socialt fællesskab, hvor eleverne engagerer sig i forskellige foreninger og klubber, som tilbyder både sociale og faglige aktiviteter.

Gallafest på gymnasiet

Årets gallafest er et af de store højdepunkter med fællesspisning, smukke kjoler, opsat hår og lækre jakkesæt.

Sociale arrangementer og elevklubber

Vores festforening arrangerer alt fra fællesspisning til LAN-parties, mens LAN-udvalget står for gymnasiets populære LAN-events. I rollespilsklubben samles eleverne om deres fælles interesse for figurspil og rollespil, og i kemi-klubben eksperimenteres der med blandt andet gæring og ølbrygning.

Besøg os

Vil du besøge os og se gymnasiet? Vi afholder både besøgsdage og åbent hus, så du har rig mulighed for at få et godt indtryk af livet som elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Kom og oplev vores suveræne faciliteter, mød vores engagerede lærere og elever, og find ud af, hvorfor H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup er det rette valg for dig.

Besøg H.C. Ørsted Gymnasiet

Har du spørgsmål?

Så kan du kontakte os her
Stefan Kristian
Petersen
Rektor, Ballerup
EMAIL
TELEFON +45 2545 3031
Placeholder billede
Simon Engberg
Hansen
Underviser
EMAIL
TELEFON +45 2545 3423

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE