Praktisk info til elever på erhvervsuddannelser

PRAKTISK INFORMATION

Kom godt i gang med din erhvervsuddannelse på TEC. Få styr på studiekort, it, kantine, ungdomskort og digital post, så du er klar til at starte på din uddannelse.

Godt at vide som elev

Vi har samlet, det du har brug for at vide, når du er elev på én af vores erhvervsuddannelser.
Adgang til skolens bygninger

Der er adgang til skolens bygninger mandag-fredag kl. 7-17 og på andre tidspunkter efter særlig aftale.

Digital post

Vi bruger udelukkende digital post/e-boks. Det er dit ansvar at tjekke din digitale post, som kan indeholde vigtige oplysninger, der kræver, at du reagerer.

Eksamensreglement

Her finder du et overblik over de regler der gælder for eksamener på TEC.

Klik her for at se reglementet.

Feriekalender

Ferieperioder afhænger af den uddannelse, du går på. Du får din feriekalender tilsendt sammen med optagelsesbrevet, når du er blevet optaget på en uddannelse.

Glemte ting

Du kan indlevere og hente glemte ting i skolens reception/elevadministration. De ting der ikke bliver afhentet, bliver afleveret på politiets hittegodskontor.

Kantine

Der er kantiner på alle vores adresser. I kantinen kan du fx få dagens ret til rimelige penge, sandwich, kage og drikkevarer. Husk at rydde op efter dig, så hjælper du kantinen med at holde priserne nede, fordi de kan holde udgifter til rengøringen nede.

Personlige data

Er du elev på en af vores erhvervsuddannelser, får vi automatisk oplyst, hvis du har behov for anonymitet. Har du navne- og adressebeskyttelse, så bliver det også automatisk opdateret hos os.

Læs privatlivspolitik for elever og kursister her.

Hvis du skal flytte

Husk at lave adresseændring på Folkeregistret senest 5 dage efter, du er flyttet, så får skolen automatisk besked.

Print/kopiering

Der er kopimaskiner og printere på skolen.

Se vejledning til kopi/print her.

Prøver og eksamen

Er du elev på en af vores erhvervsuddannelser, finder du info om prøver og eksamen i itsLearning.

Studiekort

Når du starter på din erhvervsuddannelse, får du et studiekort. Studiekortet viser, at du er elev på TEC. Du skal altid medbringe dit studiekort.

Læsevejledning

Læsevejledningen er et tilbud til elever, der har brug for ekstra hjælp til læsning og skrivning. Det er dig og din lærer, der afklarer dit behov.

Mentorstøtte

Både vejledere og din kontaktlærer kan støtte dig med de ting, der rækker ud over almindelig studievejledning. Det kan fx være familiemæssige udfordringer, sygdom, diagnose, eksamensproblematikker eller lignende. Du kan altid henvende dig til din kontaktlærer eller studievejlederen på adressen, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Find en vejleder.

Studievejledning

Vi gør en stor indsats for, at du bliver taget godt i mod og kommer godt igennem din uddannelse. Inden skolestart bliver du inviteret til infomøde og samtale med en vejleder. Har du behov for ekstra støtte eller hjælp til at gennemføre din uddannelse, har du mulighed for at tale om det der.

Har du brug for studievejledning under din uddannelse, sidder der vejledere på alle vores adresser.

Find en vejleder.

Støtte til elever med særlige behov

Du kan få støtte under din erhvervsuddannelse, hvis du fx er ordlind eller har en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse.

Find støttemuligheder her.

Ungdomskort - offentlig transport

Når du starter på en af vores erhvervsuddannelser, kan du søge om Ungdomskort. Så du frit kan køre med offentlig transport mellem dit hjem og skolen inden for dit takstområde.

Søg ungdomskort.

IT

Læringsplatforme

Når du er i gang med din erhvervsuddannelse, skal du bruge de to web-baserede læringsplatforme: ItsLearning og UDDATA+. Du bliver introduceret til platformene i starten af din uddannelse. Der får du også udleveret dit Unilogin, som du skal bruge til at logge på platformene.

Gå til itslearning


Gratis adgang til Office 356 og Office-pakken

Som elev på en af vores erhvervsuddannelser får du adgang til Office 365. Herfra kan du installere Office-pakken på 5 computere/tablets/telefoner. Du får også adgang til 5TB lagringsplads og webudgaven af Office. For at komme i gang, skal du logge dig ind med din TEC-mail (Uni-login@elev.tec.dk)

Gå til Office 365

SU

Hvis du er fyldt 18 år, går på grundforløbet på en af vores erhvervsuddannelser og ikke har en uddannelsesaftale, kan du søge om SU.

Mere om SU

DU HAR MEDBESTEMMELSE

Du har flere muligheder for at få indflydelse på din uddannelse og være med til at skabe en endnu bedre skole.

Læs om elevdemokrati

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE