Grundforløb 1: Produktion­ og Værksted

Ansøg nu
Kan du lide at bruge dine hænder? På fagretningen Produktion og Værksted kommer du til at svejse og lodde og arbejde med finmekaniske dele – og du bliver meget klogere på, hvordan streger på en tegning bliver til en vvs-installation, en bro eller en smedejernslåge.
LINK
KOPIERET

Grundforløb 1 på Produktion og Værksted foregår på TEC i Ballerup, Gladsaxe og Hvidovre.

Efter Grundforløb 1 fortsætter du på Grundforløb 2 på den erhvervsuddannelse, du ønsker. Det behøver ikke nødvendigvis at være på en af TECs uddannelser, men hos os vil det være helt naturligt at fortsætte på eksempelvis:

  • Smed
  • VVS-energiuddannelsen
  • Finmekaniker

Læs mere om Grundforløb 1 her

Mød GF1
02 MIN
55 SEK

Opbygning

Kommer du direkte fra 9. eller 10. klasse, så skal du starte på Grundforløb 1 - og her skal du vælge en fagretning.

Læs mere om opbygningen

ELEV PÅ TEC

Du bliver en del af et stort fællesskab og et levende skolemiljø på TEC. Vi bor på fem forskellige adresser i Hovedstadsområdet og tilbyder et væld af erhvervsuddannelser, et gymnasium, EUX og 10. klasse. Derudover udbyder vi også kurser og efteruddannelse. Det betyder, at du kommer til at gå sammen med mange forskellige mennesker, der har forskellige interesser og uddannelser. Her er der plads til alle, og vi gør en dyd ud af at løfte i flok.

LÆS MERE

Kom på besøg

Få en rundvisning og oplev vores skoler, værksteder og laboratorier. Du får også mulighed for at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg TEC
KONTAKT

Troels Rendbæk Jacobsen

Udd. Leder
Placeholder billede