Elev på EUX

Et grafisk element sat ovenpå hero billedet

Tag din EUX-uddannelse hos os, og oplev et skolemiljø fyldt med energi og liv. Vi tilbyder et væld af faglige og sociale aktiviteter, som sikrer, at der altid er noget spændende at deltage i for alle vores elever. Hos TEC handler det ikke kun om uddannelse – det handler om at være en del af et fællesskab, hvor du kan vokse både fagligt og menneskeligt. Kom og vær med!

Godt og levende skolemiljø

Bliv en del af TEC's dynamiske fællesskab, hvor et godt og levende skolemiljø venter på dig. Vores faglige og sociale aktiviteter sørger for, at du som elev altid har noget spændende at deltage i.

Vi vil gerne have, at du trives og synes, at skolen er et rart sted at være. Derfor har vi et stort fokus på både det faglige og det sociale.

Godt og levende skolemiljø

Fællesskab og summende skolemiljø

Som elev på TEC bliver du en del af et stort og mangfoldigt fællesskab. Vi har et levende og aktivt skolemiljø med mange faglige og sociale aktiviteter for alle vores elever.

Vi ligger på fem forskellige adresser og tilbyder mere end 20 erhvervsuddannelser, EUX, gymnasium og 10. klasse. Her kommer du til at gå sammen med mange andre med forskellige interesser og uddannelser. Hos os er der plads til alle, og vi sørger for, at du får en uddannelse, der giver mening for dig.

Kom og vær en del af TEC!

Kom på besøg

Få en rundvisning og oplev vores skoler, værksteder og laboratorier. Du får også mulighed for at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg TEC
KONTAKT

Maja Bjarnesen

Vejleder - Data