Erhvervsuddannelse for voksne - EUV

Er du over 25 år, kan du tage en erhvervsuddannelse for voksne. Den er som regel kortere, fordi du kan få merit for din tidligere erfaring.

Vælg mellem mere end 30 uddannelser

Erhvervsuddannelse for voksne (EUV) er lige som andre erhvervsuddannelser, og på TEC kan du vælge mellem mere end 30. Er du over 25 år, får du mulighed for at bygge videre på dine joberfaringer og evt. anden uddannelse. Du kan få merit for tidligere erfaring, så din erhvervsuddannelse bliver som regel kortere end erhvervsuddannelser for unge.

Hvad drømmer du om?

Elektriker, chauffør, maler, vvs’er eller selvstændig? Vi har helt sikkert en erhvervsuddannelse for dig, som giver dig rigtig gode muligheder for at komme i arbejde, læse videre eller blive chef i eget firma.

Erhvervsuddannelser

Kom i gang med en erhvervsuddannelse

Inden du starter, skal du have vurderet dine kompetencer. Vi kalder det for en realkompetencevurdering (RKV), og vi bruger den til at fastlægge hvordan din uddannelse skal sammensættes, så det giver mening ift. din tidligere erfaring. Du bliver indkaldt til kompetencevurdering, når du har tilmeldt dig en uddannelse.

Få merit for din erfaring

En erhvervsuddannelse veksler mellem undervisning på skolen og praktikperioder. Har du relevant praktisk erfaring, kan du tage uddannelsen helt eller delvist uden praktik.

SPØRGSMÅL TIL UDDANNELSERNE?
KONTAKT

TEC

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE