Skolemiljø og elevklubber

Vores elever kender hinanden på kryds og tværs af klasser og årgange. Vi har et stærkt elevråd, sportsudvalg, festudvalg og mange elevklubber. Dette skaber et aktivt og engageret skolemiljø, hvor du kan være med til at forme skolens liv og aktiviteter.

Stærkt fællesskab og elevdemokrati

H.C. Ørsted Gymnasiet er et dynamisk sted, hvor eleverne har stor indflydelse gennem et stærkt elevråd, der spænder over afdelingerne i Ballerup, Lyngby og på Frederiksberg. Det skaber et stærkt socialt fællesskab, hvor eleverne engagerer sig i forskellige foreninger og klubber, som tilbyder både sociale og faglige aktiviteter.

Gallafest på gymnasiet

Årets gallafest er et af de store højdepunkter med fællesspisning, smukke kjoler, opsat hår og lækre jakkesæt.

Festforening, sportsudvalg og spilleklub

Gymnasiets festforening står for arrangementer som fællesspisning og gallafest. Sportsudvalget arrangerer den årlige idrætsdag og andre frivillige sportsaktiviteter både på gymnasiet og udenfor. Spilleklubben afholder arrangementer hver anden uge, hvor fokus er på nye spil hver gang. Uanset om du er til brætspil, rollespil eller computerspil, er der noget for dig i spilleklubben.

Besøg os

Vil du besøge os og se gymnasiet? Vi afholder både besøgsdage og åbent hus, så du har rig mulighed for at få et godt indtryk af livet som elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Kom og oplev vores suveræne faciliteter, mød vores engagerede lærere og elever, og find ud af, hvorfor H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup er det rette valg for dig.

Besøg H.C. Ørsted Gymnasiet

Har du spørgsmål?

Så kan du kontakte os her
Stefan Kristian
Petersen
Rektor, Ballerup
EMAIL
TELEFON +45 2545 3031
Placeholder billede
Simon Engberg
Hansen
Underviser
EMAIL
TELEFON +45 2545 3423

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE