Rejs ud

TEC sender hvert år elever og ansatte på praktik- og kursusophold i udlandet.

Kom i praktik i udlandet som elev på TEC

Drømmer du om at prøve kræfter med dit fag i et andet land?

Som elev på TEC har du mulighed for at komme i praktik i udlandet både på dit grund- og hovedforløb. TEC har samarbejdspartnere i hele Europa og sender dig derhen, hvor du bedst kan udvikle dine faglige kompetencer. Du kan vælge at komme i praktik på en erhvervsskole eller i en virksomhed. Praktikopholdet varer cirka 2 uger på grundforløbet og kan vare længere på hovedforløbet. Hele opholdet finansieres af Erasmus+ eller PIU.

Kom på et længere udenlandsophold med PIU

Drømmer du om at arbejde på et bilværksted i Tyskland eller lære nye malerteknikker i USA?

Med PIU (praktik i udlandet) kan din drøm blive til virkelighed. PIU er en tilskudsordning, der giver dig økonomisk støtte til et længere praktikophold i udlandet på dit hovedforløb. Du kan rejse både inden- og uden for Europa, så mulighederne er mange!

Udover oplevelsen af at bo i et andet land og få indblik i nye arbejdskulturer, vil et længerevarende praktikophold i udlandet give dig erfaringer og kompetencer, som du kan bruge i dit senere uddannelsesforløb og på din praktikplads.

Kom på praktikophold i Europa med Erasmus+

Har du lyst til at opleve arbejdslivet i et andet europæisk land?

Erasmus+ er et tilskudsprogram, der hjælper dig med at finansiere dit praktikophold i Europa. Programmet giver tilskud til kortere praktikophold, der varer omkring 2 uger. Du kan rejse til vores nabolande eller resten af Europa og vil ofte være sammen med andre TEC-elever.

Under opholdet kan du komme i praktik i en udenlandsk virksomhed eller på en udenlandsk erhvervsskole. Vi sørger for at finde det land og arbejdssted, der passer bedst til dig og din uddannelse.

Tag springet, og få nye oplevelser og erfaringer i Europa med Erasmus+!

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE