Jobcenter

Hos TEC tilbyder vi en bred palette af services til ledige, herunder vejledning, afklaring, brobygning, kurser og uddannelse. Det er op til dig, som jobcenter, at guide den ledige til det bedst egnede tilbud.

Vi har et omfattende udvalg af uddannelsesaktiviteter, fra korte AMU-kurser til længerevarende uddannelsesforløb. Vi er eksperter i at tilbyde relevante og effektive løsninger til ledige.
Sikker post. Skal du i kontakt med os på sikker vis? Jobcentre kan benytte sikkerpost-amukursus@tec.dk til fortrolig kommunikation.

Tilbud til ledige

Vi har flere tilbud til ledige, som du som jobcenter kan henvise ledige borgere til. Vi har samlet dem alle nedenfor.
6 ugers jobrettet uddannelse
Vi tilbyder 6 ugers jobrettet uddannelse for dagpengemodtagere, specielt i brancher med stor mangel på arbejdskraft. Se mere om 6 ugers jobrettet uddannelse.
Erhvervsuddannelse for voksne (EUV).

EUV er rettet mod personer over 25 år og bygger på tidligere joboplevelser og uddannelser. Borgere over 30 år uden faglært baggrund, eller med en forældet uddannelse, kan få en ny chance med forhøjede dagpenge. Læs mere om EUV.

Way2Go - Brobygning til uddannelse

Et afklaringsforløb, der bygger bro til erhvervsuddannelser med gode jobmuligheder, med fokus på både faglige, sociale og personlige kompetencer. Find ud af mere om Way2Go.

Realkompetencevurdering (RKV).

Vi tilbyder afklaring af eksisterende kompetencer for borgere over 25 år, som ønsker at påbegynde en erhvervsuddannelse. Læs mere om RKV

HAR DU SPØRGSMÅL?
KONTAKT

Kursus

Placeholder billede

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE