DS/INSTA 800 Vidensniveau 1

LINK
KOPIERET
Dato: 14.07.2024
Kurset kan skræddersyes, så det passer til virksomhedens specifikke behov. Udfyld gerne formularen, hvorefter vores konsulent kontakter jer for at drøfte nærmere detaljer og sikre, at kurset tilpasses jeres ønsker og krav. Dato for afvikling af kurset aftales mellem virksomheden og TEC.
Indhold

Deltageren får viden om termer og definitioner i INSTA 800. Deltageren opnår forståelse for de aktuelle krav til aftalen og rengøringsindsats i forhold til det aftalte kvalitetsniveau. Deltageren kan forstå og foretage en kvalitetskontrol og bearbejde resultatet som et ledelsesværktøj til udarbejdelsen af en efterfølgende opfølgnings- og handlingsplan.

Kurset varer 3 timer.

Målgruppe

Kurset henvender sig til direktører, ledere, sælgere og indkøbere, der ønsker indblik og orientering om standardens enkelte elementer med fokus på kvalitetsmåling via en kvalitetskontrol.

Mål

Deltageren opnår et indgående kendskab til DS/INSTA 800.
Deltageren får viden om standardens opbygning, herunder termer og definitioner, kvalitetsniveauer, kvalitetsprofiler mm.
Deltageren vil få indsigt i de fremgangsmåder, som anvendes ved udførelse af visuel kontrol.
Deltageren får indsigt i de statistiske forudsætninger for en stikprøve med udvælgelse af inspektionsenheder samt simpel eller stratificeret udvælgelse. 
Deltageren får kendskab til afrapportering af kvalitetskontrol med efterfølgende handlingsplan samt anneks A, B – certificering.
Deltageren modtager orientering om instrumentelle målemetoder, herunder bl.a. støvmåling. Bestået eksamen giver adgang til personcertificering via SINTEF

KONTAKT

Lonnie Eickworth

Underviser
Placeholder billede
Dato: 14.07.2024
Pladser 16 ledige
Slutdato 31.12.2025
Varighed

3 timer

Adresse TEC Gladsaxe
Tobaksvejen 19
2860 Søborg
Pris

Kursuspris: 8.500 kr. per deltager ved op til 16 deltagere*.

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE