Almen fødevarehygiejne - Engelsk

LINK
KOPIERET
Rengøringsvogn med udstyr i gang, rengøringsvogn, udstyr, rengøringsteknikeruddannelsen, gang, værktøj, erhvervsskole.

Dette kursus udbydes ikke i øjeblikket. Kontakt os for mere information

Indhold

På dansk:

Du opnår viden, som gør dig i stand til:

  • At beskrive mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer.
  • At redegøre for de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning.
  • At redegøre for gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer.
  • At redegøre for betydningen af god personlig hygiejne og produktionshygiejne ved håndtering af fødevarer.
  • At redegøre for fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

På baggrund af denne viden opnår du færdigheder i:

  • At anvende viden om mikroorganismer i forhold til at hæmme deres udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer.
  • At anvende principper for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.
  • At anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder.
  • At anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, udføre egenkontrol i en aktuel produktion.

In English:

You will gain knowledge that enables you to:

  • Describe the presence, growth, and spread of microorganisms in food.
  • Explain the most common foodborne diseases, their causes, and distribution, as well as the relationship between outbreaks and production monitoring.
  • Explain the current legislation on the production, storage, heating, hot-holding, cooling phases, and sale of food.
  • Explain the importance of good personal hygiene and production hygiene when handling food.
  • Explain the role of food authorities in supervising and approving companies as well as publishing inspection results.

Based on this knowledge, you will acquire skills in:

  • Applying knowledge about microorganisms to inhibit their growth in the practical work of producing, storing, and selling food.
  • Applying principles of good personal hygiene and production hygiene.
  • Applying the general principles of self-inspection in the production, storage, and sale of food, including relevant industry codes.
  • Applying the principles of risk analysis, identifying critical points, establishing systematic monitoring procedures, and performing self-inspection in a current production.
Målgruppe

På dansk:

Kurset retter sig mod ikke-faglærte, som har erfaring med madfremstilling i institutionskøkkener, restaurationskøkkener, kantiner samt cateringvirksomheder.

In English:

The course is aimed at unskilled individuals with experience in food preparation in institutional kitchens, restaurant kitchens, canteens, and catering companies.

Mål

På dansk:

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at anvende principper og lovgivning i forbindelse med egenkontrol og risikoanalyse og at bidrage til at hæmme mikroorganismer i forbindelse med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer fra eget køkken

In English:

With the course, you will gain knowledge and skills that enable you to apply principles and legislation related to self-inspection and risk analysis, and to contribute to inhibiting microorganisms in the production, storage, and sale of food from your own kitchen.

KONTAKT

Kursuscenter

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE