Elevdemokrati

Det er vigtigt for os at involvere vores gymnasieelever i hverdagen på H.C. Ørsted Gymnasiet. Du har derfor flere muligheder for at få indflydelse på dit gymnasium og være med til at skabe en endnu bedre skole.

Du har medbestemmelse

Som elev på H.C. Ørsted Gymnasiet kan du fx blive en del af de forskellige elevråd og deltage i den årlige trivselsundersøgelse.

Der bliver også arrangeret elevfora på alle vores adresser, hvor elever og ledelsen sammen tager emner op og går i dialog om, hvordan vores gymnasium kan blive endnu bedre.

Det fælles elevråd

Det fælles elevråd repræsenterer alle eleverne på TEC. Elevrådet holder 4-5 møder om året, og to af eleverne bliver valgt som repræsentanter til skolens bestyrelse. 

Se elevrådets vedtægter

Involver dig lokalt

Har du lyst til at engagere dig i hverdagen på den afdeling, du går på? Så kan du blive en del af et lokalt elevråd. På alle vores tre gymnasier er der koordinatorer, som kan hjælpe jer i gang.

Se elevrådets vedtægter

Din trivsel er vigtig

På H.C. Ørsted Gymnasiet er elevernes trivsel i højsædet. Derfor laver vi jævnligt elevtrivselsundersøgelser for at sikre, at trivslen er i top.

Se seneste elevtrivselsundersøgelse

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte følgende:
Placeholder billede
Rasmus Levin
Mørkeberg
Studievejleder, Ballerup
EMAIL
TELEFON +45 2545 3026
Placeholder billede
Jesper
Bennekou
Studievejleder, Frederiksberg
EMAIL
TELEFON +45 2545 3538
Placeholder billede
Marianne Noe
Hjarsø
Studievejleder, Lyngby
EMAIL
TELEFON +45 2545 3263

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE