Kurser til dine med­arbejdere

Et grafisk element sat ovenpå hero billedet

Med mere end 300 kurser kan du være sikker på at finde efteruddannelse og kurser hos os, der passer til din virksomhed og dine medarbejdere.

Værdi til virksomheden

Vi samarbejder med brancher og virksomheder for at sikre, at vores kurser er relevante og af høj kvalitet, så I kan styrke jeres medarbejderes kompetencer og i sidste ende skabe værdi for virksomheden.

Hvert år vælger mere end 12.000 at tage kurser og efteruddannelse på TEC. Vores kurser bygger på høj faglighed og kvalitet, og vi arbejder hele tiden for, at vores kursister udvikler sig mest muligt fagligt. Skal du have opkvalificeret dine medarbejdere, kan du være sikker på at finde kurser og efteruddannelse på TEC, der passer til din virksomhed.

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker. På den måde sikrer vi, at undervisningen passer præcis til jeres behov og giver mest mulig værdi for både medarbejdere og virksomhed.

Skræddersyede kurser

Kontakt os

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse? Vi sidder klar til at hjælpe dig.
Placeholder billede
Kursus