10. klasse kombineret med en erhvervs­uddannelse

Vil du gå i 10. klasse på TEC? Vi har kombineret 10. klasse i Hvidovre og på Frederiksberg. Her får du første del af en erhvervsuddannelse, samtidig med at du tager 10. klasse. Dette giver dig en unik mulighed for at starte din erhvervsuddannelse tidligt og få praktisk erfaring, mens du stadig gennemfører din grundskoleuddannelse.

Vi kalder denne 10. klasselinje for 20/20, fordi du får 20 ugers 10. klasse undervisning og de første 20 uger af en erhvervsuddannelse. Når du har taget denne 10. klasse har du Grundforløbets 1. del og du kan starte direkte på den uddannelse du ønsker.

Ét samlet 10. klasseforløb

10. klasse 20/20 er et samlet forløb, hvor 10. klassefag og erhvervsfagene smelter sammen. Du får undervisning af både folkeskolelærere og faglærere fra erhvervsuddannelserne.

For at vælge denne 10. klasse, skal du være fundet uddannelsesparat til en erhvervsuddannelse (EUD).

VÆLG 10. KLASSE-FORLØB

Digitalisering og automatik

Computere, innovation og gode venner. Vælger du dette 10. klasseforløb, får du 10. klasse kombineret med grundforløbets 1. del inden for fagretningen Digitalisering og automatik. Forløbet er for dig, der interesserer dig for IT og automatik. Her kommer du bl.a. til at arbejde med programmering, 3D print, robotter, ledninger og innovation. Du kan afprøve dine ideer i skolens nyindrettede makerspace.
Vi lover, du får et år med spændende oplevelser. Der er fx introforløb, praktik, brobygning og studietur. Du bliver også en del af et spændende skolemiljø med unge fra mange forskellige uddannelser.

Forløbet foregår på vores skole på Frederiksberg.

Transport og mekanik

Fart, spænding, tempo og kammeratskab. Vælger du dette 10. klasseforløb, får du 10. klasse kombineret med grundforløbets 1. del inden for fagretningen Fremtidens transport og mekanik. Forløbet er for dig, der interesserer dig for gokarts, biler, cykler, knallerter og motorcykler.

Du får et år med spændende oplevelser som fx introtur, praktik, virksomhedsbesøg og studietur. Du får base sammen med vores elever på grundforløb 1. Alle aktiviteter foregår med udgangspunkt i det store værksted.

Forløbet foregår på vores skole i Hvidovre.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål? Så sidder vi klar med svar.
Placeholder billede
Troels Rendbæk
Jacobsen
Udd. Leder
EMAIL
TELEFON +45 2545 3635

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE