Folkeskoler

Vi arbejder sammen med grundskolerne for at sikre, at eleverne er godt klædt på med viden og erfaringer om de erhvervsrettede uddannelser. Dette hjælper dem med at træffe velinformerede valg om deres fremtidige uddannelsesvej

Erhvervsuddannelserne og de erhvervsgymnasiale uddannelser skal være et attraktivt valg af ungdomsuddannelse. Hvis vi skal sikre, at danske virksomheder får den fornødne arbejdskraft i fremtiden, er dette vigtigt. Derfor samarbejder vi med grundskoler om at udbyde en række aktiviteter, som giver både elever og lærere viden og erfaringer om de erhvervsrettede uddannelser. Aktiviteterne fordeler sig inden for følgende områder:

Introduktionskurser og brobygning Lad eleverne prøve kræfter med erhvervsuddannelserne og få en forsmag på deres fremtidige muligheder.

Uddannelsesorientering Få indsigt i de mange spændende uddannelser og karriereveje, der findes inden for erhvervsuddannelserne.

Besøgsdage Kom og oplev hverdagen på TEC. Mød eleverne, lærerne og se faciliteterne.

Orienteringsaftner Bliv klogere på uddannelserne og få svar på alle dine spørgsmål.

Undervisningsforløb tilrettelagt efter ‘fælles mål’ Skræddersyede forløb, der matcher skolens læringsmål og giver eleverne hands-on erfaring.

Fag fra valgfagskataloget for 7. – 10. klasse Vælg spændende valgfag, der giver eleverne en smagsprøve på erhvervsuddannelserne.

Praktik og kompetenceudvikling for lærere i grundskolen Lærerne får mulighed for at opdatere deres viden og færdigheder gennem praktikforløb og kurser.

På TEC tror vi på, at tæt samarbejde med grundskolerne er nøglen til at inspirere og informere næste generation om de mange muligheder, en erhvervsuddannelse kan tilbyde. Lad os sammen klæde eleverne på til en fremtid fyldt med muligheder!

Besøg en erhvervs­uddannelse

Vi har besøgsdage året rundt, og vi tilpasser dagen til de besøgende. Så får de set lige præcis det, de gerne vil, og de får svar på alle deres spørgsmål. Kom og oplev, hvad TEC kan tilbyde!

Har I andre behov?

Vi opretter løbende nye aktiviteter efter behov. For det meste kan alt lade sig gøre. Vi har fx udarbejdet specifikke undervisningskoncepter inden for innovation, undervisning tilrettelagt som projektarbejde og individuelt tilrettelagt kompetenceforløb for lærere.

Besøg gymnasiet

I januar og februar kan grundskoleelever besøge vores gymnasium. Her får eleverne mulighed for at følge undervisningen og opleve, hvordan det er at gå i gymnasiet. Det er en fantastisk chance for at få et indblik i hverdagen som gymnasieelev på TEC.

Besøg H.C. Ørsted Gymnasiet
HAR DU BRUG FOR HJÆLP?
KONTAKT

Troels Rendbæk Jacobsen

Udd. Leder
Placeholder billede

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE