Hvordan søger du job hos TEC?

Søgeprocessen

Hos os bliver alle faste stillinger slået op via stillingsopslagene. Du kan holde dig opdateret ved at abonnere på jobopslag gennem vores jobagent.

Du kan også følge os på LinkedIn for at lære mere om TEC, vores aktiviteter og se de ledige stillinger.

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem til at sikre en ensartet og professionel rekrutteringsproces i overensstemmelse med gældende regler for personoplysninger.

For at komme i betragtning til en stilling skal du derfor ansøge via linket i stillingsopslaget. 

I din ansøgning beder vi dig fortælle os, hvorfor du ønsker jobbet, samt hvilke kompetencer og erfaringer du bringer til bordet. Husk at vedhæfte dit CV og eksamensbevis eller svendebrev.

Du vil modtage en e-mailkvittering, når vi har modtaget din ansøgning.

Efter du har ansøgt

Vi indkalder til samtaler gennem vores rekrutteringssystem, og du vil modtage en e-mailinvitation, hvis du bliver indkaldt. Husk at tjekke status på din profil, hvis du har ansøgt via gymnasiejob.dk.

Ansættelsessamtalen varer typisk 45 minutter, hvor vi dykker ned i dine erfaringer og din motivation for at søge jobbet. Vi vil også fortælle dig mere om os selv og de opgaver, der følger med stillingen.

Alle, der har deltaget i en samtale, vil få et opkald fra os. Vi sender et skriftligt afslag hurtigst muligt til de kandidater, der ikke inviteres til samtale.

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE