Hvordan får du en god start?

HVORDAN FÅR DU EN GOD START?

Vi lægger stor vægt på at sikre, at nye medarbejdere får den bedst mulige start. Det omfatter alt fra praktiske detaljer, en dybdegående introduktion til dit specifikke arbejdsområde, til et varmt velkommen ind i vores kollegiale fællesskab. Hvis rollen som underviser er ny for dig, sørger vi også for introduktion og støtte til denne vigtige jobfunktion.

Introduktions­forløbet

Dit introduktionsforløb er designet til at hjælpe dig med at falde godt til. Du vil møde dine daglige samarbejdspartnere og andre nøglepersoner inden for organisationen.

Vi gør en indsats for at sikre, at du bliver fortrolig med vores organisationens kultur, historie, grundlæggende principper og strategi. 

Du vil også blive introduceret til de procedurer og systemer, som er relevante for din rolle. Alle nye medarbejdere inviteres til en fælles introduktion til TEC, hvor vi tilpasser indholdet, så det matcher din baggrund og erfaring.

Vi tager særligt hensyn til dem, der er nye i undervisningsrollen, da deres behov kan være anderledes end mere erfarne kollegers.

Faglig og personlig udvikling

Vi giver dig muligheder for at tilegne de nødvendige færdigheder, så du kan trives, udvikle dig og hurtigt føle dig tryg og kompetent i dit nye job.

 Dette kan omfatte deltagelse i introduktionsdage, mentorordninger eller sparringsmuligheder med mere erfarne kolleger.

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE