Gymnasie­lærer på H.C. Ørsted Gymnasiet

Et grafisk element sat ovenpå hero billedet
GYMNASIELÆRER PÅ H.C. ØRSTED GYMNASIET

Kom og arbejd med os, fordi vi har de skønneste elever og fordi vi virkelig har det sjovt sammen! Vores ledere underviser side om side med medarbejdere, der koordinerer alt – vi er alle drevet af at skabe en ambitiøs, inkluderende og topkvalitets skole.

Vores arbejdsplads

På H.C. Ørsted Gymnasiet finder du dygtige og engagerede elever samt medarbejdere, der arbejder tæt sammen om at levere undervisning i verdensklasse.

Vi har navngivet vores gymnasium efter H.C. Ørsted og stræber efter at dyrke mangfoldighed i viden og færdigheder – ligesom han gjorde.

Vi er nysgerrige, samarbejdsvillige, selvstændige og dygtige på tværs af et hav af områder, fordi det er sådan at verdenen hænger sammen.

Mød Kim

Kim har været 15 år på HCØ og er uddannet industriel designer. Kerneydelsen er eleverne og det er fantastisk at udvikle deres viden og færdigheder. Han sætter stor pris på det daglige samarbejde med kollegaer og ledelse.

Mød Tue

Tue er uddannet fysiker. Det bedste ved arbejdet er at stå ude i klassen og mærke de unge komme med både skøre og geniale input. Fordi eleverne har en interesse for naturvidenskab, kan man udfordre dem med mere avangarde ting.

Vores største gymnasium

Vores absolut største gymnasium ligger i Lyngby, hvor vi i 2022 åbnede et splinternyt campus.

Stadig i tvivl?

Du er altid velkommen til at komme forbi og mærke atmosfæren selv!

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE