10.06.24 Nyhed

Velkommen til TECs nye hjemmeside

Vi har glædet os til at byde dig velkommen til TECs spritnye digitale platform! Siden byder på nye funktioner, lækre fotos og mødet med en række af vores elever, der fortæller om deres uddannelse her på TEC.dk.

Brugervenlighed og inspiration i fokus

Vi ved, at det kan være en udfordring at navigere i de mange muligheder, som vores uddannelser tilbyder. Derfor har vi forsøgt at lave en side, der både kan inspirere og informere – alt efter hvor du er i din proces i forhold til at vælge en uddannelse eller få videreudviklet dine kompetencer. 

Vores side er designet til at tiltrække og engagere alle jer, der besøger TEC.dk - lige fra elever og kursister til virksomheder og samarbejdspartnere.

Hvad kan du forvente?

Vores nye hjemmeside har fået en række nye funktioner og forbedringer, som vi håber, du også vil sætte pris på:

  1. Hurtig navigation - Find hurtigt og nemt det, du søger.
  2. Enkel indholdssortering - Sorter og filtrer indholdet, så du får vist det, der passer til dine behov.
  3. Inspirerende indhold – Hør om uddannelserne fra eleverne selv og se flotte billeder, der giver et indblik i livet på TEC.

Se videoer

Klik ind på erhvervsuddannelserne og se de mange gode videoer med elever, der hver især fortæller om deres baggrund for at vælge lige netop dén uddannelse, som de har valgt.

Erhvervsuddannelser

Vi er her for dig

Vi finpudser i øjeblikket de sidste detaljer, så hvis du støder på noget, der ikke fungerer helt som forventet, eller hvis du ikke finder, hvad du søger, så giv os endelig besked - send gerne en mail til tec@tec.dk. Så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine behov.

Det er nemlig vigtigt for os, at du oplever, at vores side er brugervenlig, effektiv og inspirerende.

Tak - på forhånd - for besøget!

KONTAKT
KONTAKT

TEC

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE