12.08.24 Nyhed

TEC serverer gratis morgengrød til alle elever

Vi kender alle formaningen: Start dagen godt med et nærende måltid. Alligevel sker det ikke altid. Derfor tager vi nu fat på et nyt forsøg med gratis havregrød til de morgenfriske elever – hver dag.

Måske mindes du den som klistret. Og lidt smagløs. Ikke desto mindre har du nu en oplagt mulighed for at give havregrøden en ny chance. For fra og med mandag den 12. august serverer TEC gratis havregrød i kantinerne på alle vores adresser i Hvidovre, Lyngby, Gladsaxe, Ballerup og på Frederiksberg.

Håbet er, at det nye grødprojekt styrker elevsammenholdet og lægger et solidt fundament i maven på eleverne, så de er klar til at lære.

“Jeg håber, at det her giver mange lyst til at mødes med et par klassekammerater over en portion grød på skolen. Både fordi det kan være superhyggeligt at spise sammen, men også fordi en sund morgenmad styrker koncentration og indlæring,” siger vicedirektør Nina Olsen.

Den gratis havregrød er et pilotprojekt, som i første omgang kører året ud. Projektet bliver løbende evalueret – blandt andet på antallet af grødspisere.

Det er TECs nye kantineforpagter, Københavns Kantine Service, der laver den daglige grød.

Den bliver serveret alle hverdage klokken 7.30 og kan toppes med et drys kanelsukker. 

 

KONTAKT

Lærke Cecilie Lindegård

Pressemedarbejder

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE