24.09.24 Nyhed

TEC og Le Fix hylder faglærte med nye fodboldtrøjer

TEC og det ikoniske københavner-tøjmærke Le Fix er gået sammen om at designe en unik fodboldjersey. Trøjen forener mode og faglig stolthed – og også lærepladsvirksomheder kan få deres logo på.

En teknisk erhvervsskole, som uddanner elektrikere, VVS’ere, chauffører og malere – og mange flere. Og et ikonisk tøjmærke med rødder i dansk undergrundskultur.

Umiddelbart synes de to institutioner et umage par. Og så alligevel ikke.

For erhvervsskolen TEC – Technical Education Copenhagen og tøjmærket Le Fix bygger begge på kærligheden til godt håndværk og dyb faglig stolthed. Og så har begge parter rødder i hovedstaden.

Og dét har fået de to institutioner til at gå ind i et projekt sammen: Design og produktion af helt nye fodboldtrøjer, der hylder de faglærte.

TEC-jerseyen kan bæres af alle - uanset om man har tilknytning til TEC eller ej.

”Det her samarbejde handler om at få – især de unge – til at vise og udtrykke faglig stolthed. Med fodboldtrøjerne giver vi vores elever – og alle andre – mulighed for at repræsentere TEC i fritiden; når man er til fest, går søndagstur eller hygger sig med sin venner. Det gør vi i et – for os – lidt utraditionelt samarbejde med et veletableret og mangfoldigt dansk brand, som har rigtig godt fat i den unge målgruppe,” siger Morten Emborg, direktør på TEC.

Unisex og logo på

Den nye fodbold-t-shirt – som for tiden er in streetwear blandt alle køn – kombinerer Le Fix' kreative udtryk med TECs nye visuelle identitet.

Trøjerne er unisex og kan specialdesignes til virksomheder, som kan få trykt deres logo på.

”Som ung kan det være svært at vælge vej i tilværelsen. Derfor vil vi gerne anerkende og guide til ét af de valg, som vi virkelig bakker op om: Nemlig unge mennesker, der vælger håndværkervejen. Og så synes vi, det er ret cool, hvis vores trøjer også bliver købt af elektrikerfirmaer eller VVS-virksomheder, som sætter deres logo på maven," siger Benny Brankovic, founder og kreativ direktør hos Le Fix.

Han fortsætter:

"De her fodboldtrøjer passer rigtig godt sammen med det, Le Fix er; Et mangfoldigt, usnoppet og kreativt brand, som møder skæve ideer med åbne arme.”

Køb en TEC-jersey til dig selv - eller til hele holdet - som et symbol på faglig stolthed.
Finlow VVS er én af de virksomheder, der har valgt at bestille TEC-jerseys med logo på maven til medarbejderne.
En fødselsdagsgave? Månedens medarbejder? Eller tillykke med svendeprøven? Anledningerne til at forære en lærling en TEC-jersey er mange.

TEC og Le Fix lancerer den nye fodboldjersey til et event den 3. oktober, som bliver holdt i gården ved Le Fix’ flagshipstore i indre København.

Find mere information på tec.dk/tec-jersey, hvor trøjerne også kan købes fra 3 oktober 2024.

Kontakt

Lars Juul
Østergaard
Marketing Lead
EMAIL
TELEFON +45 4246 8803
Lærke Cecilie
Lindegård
Pressemedarbejder
EMAIL
TELEFON +45 2545 3457

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE