25.06.24 Pressemeddelelse

Maren Kaadt fastansættes som kommunikations
chef hos TEC

Siden den 1. november 2023 har Maren Kaadt været konstitueret kommunikationschef og strategisk sparringspartner hos Teknisk Erhvervsskole Center (TEC). Maren har frem til nu været med til at styrke TECs kommunikation og implementere strategiske initiativer, og med virkning fra den 15. juni 2024 er hun nu blevet fastansat i stillingen.

”Maren Kaadt har bidraget til udviklingen af TECs nye strategi "Tag hånd om fremtiden", og hun været med til at sikre stærke resultater og fremdrift i flere nøgleprojekter med fokus på at tiltrække elever til vores uddannelser”, fortæller Morten Emborg, direktør for TEC.

Maren Kaadt har et dybt kendskab til erhvervsuddannelsessektoren, og har mange års erfaring inden for både kommunikation og ledelse. De seneste seks år har Maren været selvstændig, og hendes virksomhed har blandt andet arbejdet med at omsætte strategi til virkelighed for en række forskellige kunder. Hendes tilgang, der kombinerer adfærdsdesign, kommunikation og datadrevet markedsføring, er kommet effektivt i spil hos TEC siden oktober sidste år.

Direktør Morten Emborg udtaler: ”Den måde, som Maren arbejder - helhedsorienteret med data, adfærd og med at skabe sammenhæng på tværs af organisationen - har uden tvivl været med til at styrke vores kommunikationsindsats markant. Jeg er derfor utrolig glad for, at Maren har takket ja til fastansættelsen, så vi kan fortsætte det gode og frugtbare samarbejde og høste gode resultater af en fokuseret kommunikations- og markedsføringsstrategi."

Maren Kaadt siger selv:

"Jeg har gennem mange års godt samarbejde med TEC – først som konsulent, og siden efteråret som konstitueret kommunikationschef – fået dyb indsigt i de udfordringer og potentialer, som TECs nye strategi skal være med til at løse og indfri. Fagligt og personligt glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med direktion, chefgruppe, medarbejdere og elever. Jeg er både stolt over og glad for, at jeg sammen med hele kommunikationsafdelingens dygtige og engagerede kolleger kan fortsætte med at styrke stoltheden blandt både elever og medarbejdere på TEC.

I sin rolle som strategisk sparringspartner for direktionen er det vigtigt for Maren at bidrage til, at TEC arbejder målrettet og datadrevet med at styrke TECs profil og tiltrække endnu flere elever og kursister. Ligesom det er vigtigt for hende at samarbejde med kolleger og andre interessenter for at sikre de bedste rammer for skolens mange elever og kursister.

For yderligere information kontakt venligst:

  • Direktør Morten Emborg via mem@tec.dk

  • Kommunikationschef og strategisk sparringspartner Maren Kaadt via mka@tec.dk

Kontakt

Mette
Østerdal
Souschef, Kommunikation
EMAIL
TELEFON +45 2545 3484
Placeholder billede
Lærke Cecilie
Lindegård
Pressemedarbejder
EMAIL
TELEFON +45 2545 3457
Maren
Kaadt
Kommunikationschef
EMAIL
TELEFON +45 2545 3242

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE