DS/INSTA 800 Vidensniveau 2

LINK
KOPIERET
Dato: 14.07.2024
Kurset kan skræddersyes, så det passer til virksomhedens specifikke behov. Udfyld gerne formularen, hvorefter vores konsulent kontakter jer for at drøfte nærmere detaljer og sikre, at kurset tilpasses jeres ønsker og krav. Dato for afvikling af kurset aftales mellem virksomheden og TEC.
Indhold

Deltageren får viden om termer og definitioner i INSTA 800. Deltageren opnår forståelse for de aktuelle krav til aftalen og rengøringsindsats i forhold til det aftalte kvalitetsniveau. Deltageren kan forstå og foretage en kvalitetskontrol og bearbejde resultatet som et ledelsesværktøj til udarbejdelsen af en efterfølgende opfølgnings- og handlingsplan.

Kurset varer 5 timer.

Målgruppe

Kurset henvender sig til assistenter, tilsynsførende og ledere, som er ansvarlige for opnåelse af den daglige rengøringskvalitet. Det er ikke en forudsætning, at deltageren har erfaring inden for INSTA 800.

Mål

Deltageren får viden om termer og definitioner i INSTA 800. Deltageren får forståelse for at vurdere egen rengøringskvalitet og kan deltage i en kvalitetskontrol samt anvende resultatet i det daglige arbejde.

Deltagerne modtager kursusbevis ved afslutning af kurset.

KONTAKT

Lonnie Eickworth

Underviser
Placeholder billede
Dato: 14.07.2024
Pladser 32 ledige
Slutdato 31.12.2025
Varighed

5 timer

Adresse TEC Gladsaxe
Tobaksvejen 19
2860 Søborg
Pris

Kursuspris: 10.500 kr. ved op til 16 deltagere. 

Hvis der er mellem 17-32 deltagere, er der behov for to undervisere. Prisen er her 17.500 kr. ved op til 32 deltagere.

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE