Samarbejdspartnere

Vi inddrager omverdenen, så eleverne oplever, at deres færdigheder og viden bliver anvendelig og værdsat.

Samarbejde skaber muligheder

På H.C. Ørsted Gymnasiet mærker du hurtigt, at verden udenfor klasselokalet spiller en stor rolle. Med afdelinger på Frederiksberg, i Ballerup og Lyngby, inddrager vi nemlig aktivt omverdenen i undervisningen. Vi samarbejder tæt med erhvervslivet og andre uddannelsesinstitutioner om alt fra projekter og studierejser til talentprogrammer, så din viden og dine færdigheder ikke bare bliver lært, men i høj grad også brugt og værdsat.

H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup: Lokal og global

Vores Ballerup-afdeling skiller sig ud med sit internationale fokus og frugtbare samarbejder, både lokalt og globalt. Vi har partnerskaber med gymnasier i Tyskland og Frankrig og arbejder tæt sammen med Ballerup Kommune, andre lokale gymnasier, DTU, Lyngby-Taarbæk Kommune, Novo og LIFE-fonden.

Samarbejdet med Ballerups it-, biotek-, og medicinalvirksomheder beriger vores faglige profil og sikrer, at undervisningen er direkte anvendelig og relevant.

Internationalt udsyn

Vores internationale profil er noget vi er stolte af. Vi dyrker vores relationer gennem elevudvekslinger og projekter med partnergymnasier rundt om i verden, så du som elev får både et lokalt og globalt perspektiv på din uddannelse.

H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Lige i hjertet af innovationen, har vi på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby et tæt samarbejde med DTU, Novo Nordisk, og andre frontløbere inden for science og teknologi. Vores placering giver os en unik mulighed for at tilbyde et sundt studiemiljø, der både inspirerer og er spækket med faglig relevans.


Her dyrker vi også talenter gennem et dedikeret talentprogram, der booster færdigheder inden for science, matematik og teknologi. Og ja, vi er stolte af vores samarbejde med de lokale gymnasier og folkeskoler, for sammen står vi stærkere.

Samarbejde med DTU og Novo Nordisk

Placeret midt blandt science- og teknologivirksomheder, bruger vi vores nabolag til DTU og Novo Nordisk til at skabe et levende og fagligt stimulerende miljø, der motiverer og engagerer vores elever hver eneste dag.

H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg

Vores gymnasium ligger centralt på Frederiksberg – tæt på virksomheder, universiteter og ikke mindst metroen.

Denne unikke placering gør det nemt for os at svinge forbi både virksomheder og universiteter i hele Københavnsområdet. Og vi suger al den viden til os, som vi kan få.

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE