Fra TEC til Formel 1

Første og eneste kvindelige, danske mekaniker i Formel 1. Emilie Rath viser vejen til noge af det ypperste inden for mekanikerfaget.

Hvad er egentligt et drømmejob? Hvordan finder man ud af hvad man vil? Og hvordan kommer man derhen?

For danske Emilie Rath startede drømmen, da hun så et Formel 1-løb. Pitstoppet var det sejeste hun havde set, og derefter var hun ikke i tvivl. Hun skulle være Formel 1-mekaniker – og vejen dertil, ja, den startede på mekanikerlinjen hos TEC.

Måske din rejse også starter hos TEC? Lige meget om du har blikket rettet mod et helt specielt drømmejob eller bare elsker, at finde løsninger til hverdagens udfordringer, har vi en uddannelse til dig.

Find din vej lige her.

"Uden min uddannelse på TEC, var jeg faktisk aldrig blevet Formel 1-mekaniker".

Hør, hvordan Emilie fik øjnene op for Formel 1, og hvordan hendes rejse har ført hende fra værkstedet på TEC, til at være med i pitten for et internationalt Formel 1-hold.

Mød Emilie
06 MIN
35 SEK

”Jeg er stor fortaler for at tage en håndværksuddannelse og især TEC ligger tæt på mit hjerte. De år jeg gik på TEC var startskuddet til min karriere i Formel 1, og TEC har givet mig en håndfuld af fantastiske færdigheder, jeg har kunne tage med mig og bruge selv i udlandet".

Emilie Rath.

Emilie Rath - Blå bog

Navn: Emilie Rath

Alder: 27 år

By: Royal Lemington Spa, England

Hjemby: Ballerup

Uddannelse: Personvognsmekaniker grundforløb og motorcykelmekaniker på TEC. Derefter mekanikeruddannelse og videreuddannelse til Automotive Technologist.

Stilling: Assembly Technician hos Mercedes AMG HPP 

Følg med i Formel 1-livet

Vil du se mere af, hvad livet som Formel 1-mekaniker byder på? 

Så følg Emilies kanaler, hvor hun tager dig med på sidelinjen af hendes hverdag i overhalingsbanen.

Vejen til dit drømmejob?

Hos TEC sætter vi praksis i første række - så du er sikker på, at din faglighed er i orden. Vi hjælper dig til at udnytte netop dit potentiale og bane vejen til dit fremtidige drømmejob. 

Læs om de mange uddannelser hos TEC, og find det rette match til dig.

Find din uddannelse på TEC

SCAN QR KODEN FOR AT FÅ LINK TIL DENNE SIDE