Opbygning af erhvervsuddannelserne

Grundforløb 1 på TEC

Varighed af Grundforløb 1 på TEC
Varighed: 20 uger

GF1 er for dig, der kommer direkte fra 9. eller 10. klasse. På GF1 får du en bred introduktion til erhvervsuddannelserne, der giver dig generelle erhvervsfaglige kompetencer samtidig med, at du bliver klogere på, hvilken uddannelse, du har lyst til at starte på, når du skal på Grundforløb 2.

Når du starter på GF1, skal du vælge, hvilken fagretning du ønsker. Læs mere om fagretninger her

 

 

Grundforløb 1 på TEC

 varighed grundforløb 2
Varighed: 20 uger

GF2 er for dig, der allerede har en uddannelsesaftale eller hvis det er mere end 1 år siden, du blev færdig med folkskolen. På GF2 specialiserer du dig inden for den uddannelse, du har valgt. Du lærer den nødvendige teori og arbejder praktisk, så du er godt forberedt på hovedforløbet, hvor du skal i praktik.

Læs mere om vores uddannelser på Grundforløb 2

 

 

Hovedforløb på TEC

Varighed af Hovedforløb på TEC
Varighed: Afhænger af uddannelse, trin og specialevalg

For at starte på hovedforløbet skal du have en uddannelsesaftale med en virksomhed eller Praktikcentret. Hovedforløbet består af praktisk oplæring i din praktikvirksomhed / Praktikcentret samt af praktisk og teoretisk undervisning i skoleperioderne.

Læs mere om praktik og Praktikcentret

 

 

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer