Bliv klar til EUX

image description To the next section

Vil du starte på grundforløb 2 på EUX?

Har du ikke dansk, engelsk og samfundsfag på C-niveay, kan du nu komme på et EUX-forberedende forløb på VUC, så du kan blive klar til grundforløb 2 på EUX. Forløbet varer 12-14 uger, og du har hver dag 6-7 timers undervisning i dansk, engelsk, samfundsfag og et evt. valgfrit fag (du er berettiget til SU, hvis du supplerer med et 4. valgfrit fag).

På det særligt tilrettelagte EUX-forberedende forløb kommer du til at:

  • arbejde med faglige emner tonet mod erhvervsuddannelserne
  • udvikle dig personligt og blive bedre til at nå dine mål
  • blive en del af et fællesskab med andre unge

Økonomi

Forløbet koster 1.350 kr. for de 3 fag og 450 kr. for tilvalg af det 4. valgfrie fag, der berettiger dig til SU (hvis du er fyldt 18 år). Du kan få refunderet det meste af prisen. Tal med studievejledningen på VUC om dine økonomiske forhold, transportudgifter mm.

Undervisningssted

Undervisningen foregår på en erhvervsskole, hvor du møder andre unge, der igang med at gennemføre en erhvervsuddannelse.

To the next section
desc

EUX er en erhvervsuddannelse og en gymnasial uddannelse, hvor du afslutter med både svendebrev og studenterhue.

Læs mere om EUX

To the next section

Kontakt

Kontakt TEC eller VUC
Kontakt TEC
Har du spørgsmål til dine muligheder på erhvervsuddannelserne er du velkommen til at kontakte vejledningen på telefon 2545 3000 eller vejledning@tec.dk. Kontakt VUC for tilmelding og spørgsmål til det EUX-forberedende forløb.

KVUC
www.kvuc.dk

Vestegnen HF og VUC
www.vestegenenhfvuc.dk

VUF
www.vuf.dk

VUC Lyngby
www.vuclyngby.

 

 

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer