10. klasse

image description To the next section

Sæt gang i din uddannelse

Tag 10. klasse på TEC og bliv klar på, hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig. Du får den bedste introduktion til gymnasie- og erhvervsuddannelserne, samtidig med at du forbereder dig til folkeskolens afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk.

TEC har et spændende ungemiljø, hvor du oplever, hvordan det er at tage en erhvervsuddannelse eller gå på gymnasiet. Med 10. klasse på TEC får du et samlet forløb på 40 uger med almene fag (fx dansk, engelsk og matematik), valgfag, spændende projektfag, brobygning og praktik.

10. klasser på TEC

Du kan vælge mellem følgende 10. klasser:

To the next section
desc

Kom til besøgsdag og hør mere om 10. klasse

Du finder datoerne her

To the next section

GYM10

GYM10 på Frederiksberg er for dig, der næsten er klar til en gymnasial ungdomsuddannelse og ønsker at opleve et teknisk gymnasium. 

På GYM10 får du en 10. klasse med introduktion til arbejdsformerne på HTX. Du kommer til at arbejde med fagene kommunikation, teknologi og it og teknologiværksted, hvor du får indblik i gymnasiefagene og kommer til at arbejde projektorienteret.

Du bliver undervist af både folkeskolelærere og gymnasielærere fra H.C. Ørsted Gymnasiet.

Vælg GYM10, hvis du interesserer dig for:

  • tekstil og design
  • bioteknologi
  • innovation produktudvikling
  • bæredygtig udvikling
  • webkommunikation og blogs
  • journalistik og sociale medier
  • TV- og radioanalyse
  • projektarbejde og it
To the next section
thumbnail

Bliv klar til HTX eller en erhvervsuddannelse

Se filmen
To the next section
desc

Kom til besøgsdag på erhvervsuddannelserne, EUX og 10. klasse

Se mere her

To the next section

20/20

For dig, som ønsker at blive mere sikker i dit valg af ungdomsuddannelse og har ambitioner om en erhvervsuddannelse med høje adgangskrav.

På 20/20 kombinerer du 10. klasse med første del af grundforløbet på EUX-/erhvervsuddannelserne. 

Du vil opleve, at 10. klassefagene er integreret i hinanden, og du vil få erfaringer med projektopgaver af forskellige sværhedsgrader, både individuelt og i grupper. Du bliver undervist af både folkeskolelærere og faglærere fra erhvervsuddannelserne.

Fagretninger

Du kan vælge 20/20 inden for fagretningerne Motor & Mechanics på TEC i Hvidovre, Programming & Electronics på TEC på Frederiksberg og EUX Bæredygtighed og handel og EUD Velfærdsteknologi og innovation i Furesø. Læs mere om vores fagretninger

Adgangskrav

Du skal opfylde adgangskravene på 02 i dansk og matematik og være vurderet uddannelsesparat.

To the next section

EUD10

EUD10 forbereder dig til erhvervsuddannelserne grundforløb 1 og er for dig, der ønsker at:

  • Forbedre dine karakterer, så du opfylder adgangskravene på erhvervsuddannelserne
  • Blive mere sikker i dit valg af uddannelse

På EUD10 får du en introduktion til TECs erhvervsuddannelser inden for området Teknologi, byggeri og transport. Du kommer til at arbejde med opgaver i værkstederne og bliver en del af vores levende skolemiljø. Vi har stort fokus på at skabe et godt ungemiljø med introforløb, studieture og sociale aktiviteter. EUD10 foregår på TEC i Hvidovre og på Frederiksberg.

Efter EUD10 er alle muligheder åbne for videre uddannelse.

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer