Talenter i Udvikling

image description To the next section

3 årig it-uddannelse til unge med særlige behov

Talenter i udvikling er en særligt tilrettelagt it-uddannelse (STU) til unge med særlige behov – herunder unge med ASF/Asberger syndrom. TEC tilbyder uddannelsen i samarbejde med Hans Knudsen Instituttet (HKI).

Forløbet giver dig:

  • mulighed for at være i et uddannelsesmiljø med andre it-interesserede unge
  • mulighed for at få en praktikplads med de nødvendige hensyn
  • en uddannelse tilpasset dit behov og interesser
  • mulighed for at arbejde på egen PC og arbejde internetbaseret på professionelle platforme
  • et fast lokale og få lærere
  • hjælp til at finde et job eller eventuelt fortsætte i uddannelse.
To the next section

Undervisning og fag

På Talenter i Udvikling får du mulighed for at få delkompetencer på niveau med de ordinære it-erhvervsuddannelser i Danmark. Under forløbet bliver du også undervist i en række fag inden for det personlige og sociale område:

  • Idræt
  • Kost
  • Motion
  • Bo-undervisning

Optagelse

Uddannelsen er til dig, der er dækket af STU-loven, er under revalidering eller diagnosticeret inden for eller med klare træk fra autismespektret.

To the next section

Om Talenter i udvikling

TEC og HKI har siden 2009 samarbejdet om at udbyde et it-undervisningsforløb til unge med særlige behov; herunder unge med Autisme Spektrum Forstyrrelser (ASF) / Asperger Syndrom. Fra 2015 tilbyder vi også undervisning inden for transport- og logistikområdet samt serviceområdet. 

Talenter i udvikling har – som navnet røber – fokus på de unge med særlige behov, der har faglige forudsætninger for at udvikle deres særlige talent og interesse inden for de nævnte faglige områder. 

TEC står for den faglige del af undervisningen og HKI står for den personlige og sociale undervisning. De unge støttes i at udvikle et aktivt og selvstændigt ungdoms- og voksenliv, så den unge opnår indsigt og selvforståelse og erhverver kompenserende strategier; rettet mod at øge mulighederne for beskæftigelse.

To the next section

Kontakt

Uddannelsesleder
Gitte Holmsgaard
Telefon 2545 3187, gho@tec.dk

Konsulent/praktikaftaler
Alex M. Brun
Telefon 2545 3702, amb@tec.dk

To the next section

Her kan du tage uddannelsen

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer