Sæt gang i din uddannelse

image description To the next section


Her bli'r du til noget

På TEC får du masser af faglighed og hands-on erfaringer, og gennem hele din uddannelse, får du inspiration og opbakning til at nå dine individuelle mål. Hos os kan dine drømme og idéer spire i et trygt, levende og innovativt skolemiljø. Efter en uddannelse hos os kan du læse videre eller træde direkte ind i erhvervslivet. Det er helt op til dig og din vilje.

På TEC har vi mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium (HTX), EUX-uddannelser og 10. klasse fordelt på seks adresser i Storkøbenhavn: Ballerup, Gladsaxe, Hvidovre, Lyngby og Frederiksberg.

Tilmeld dig en af TECs uddannelser

 

Sæt gang i din uddannelse

På TEC bli'r du til noget. Du får masser af faglighed og hands-on-erfaringer, og gennem hele din uddannelse får du inspiration og opbakning til at nå dine mål. På TEC kan du blive det, du brænder for.

 

Job- og praktiksikkerhed

Kickstart din karriere med en fordelsuddannelse. Fordelsuddannelser er uddannelser med særligt gode muligheder for praktikplads. Du er samtidig rigtig godt stillet på arbejdsmarkedet, når du har fået dit svendebrev, da der er mangel på arbejdskraft. På TEC har vi 8 fordelsuddannelser:

  • Karrosserismed
  • Køletekniker
  • Automatik og proces
  • Elektronik og svagstrøm
  • Vejgodstransport: Lager og chauffør
  • Vvs-energi
  • Lastvognsmekaniker
  • Smed

 

 

 

To the next section
To the next section

Vores adresser

To the next section
Al post sendes til:
Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
3817 7000
LOADEMAIL[tec]DOMAIN[tec.dk]
TEC udsender kun digital post

CVR 20578912
EAN 5798000553491

Følg os på:

© Copyright TEC 2017
Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til tilmelding eller spørgsmål til TECs uddannelser? Vores vejledere sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

+45 2545 3000

vejledning@tec.dk

OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer