Her bli'r du til noget

På TEC får du masser af faglighed og hands-on erfaringer, og gennem hele din uddannelse, får du inspiration og opbakning til at nå dine individuelle mål. Hos os kan dine drømme og idéer spire i et trygt, levende og innovativt skolemiljø. Efter en uddannelse hos os kan du læse videre eller træde direkte ind i erhvervslivet. 

Klik her og læs mere om de forskellige uddannelser.


På TEC har vi mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium (HTX), EUX-uddannelser og 10. klasse fordelt på seks adresser i Storkøbenhavn.

 

Job- og praktiksikkerhed

Kickstart din karriere med en fordelsuddannelse. Her har du særligt gode muligheder for at få en praktikplads og høj jobsikkerhed. På TEC har vi 8 fordelsuddannelser:

  • Karrosserismed
  • Køletekniker
  • Automatik og proces
  • Elektronik og svagstrøm
  • Vejgodstransport: Lager og chauffør
  • Vvs-energi
  • Lastvognsmekaniker
  • Smed

 

 

 

To the next section
desc

Kom til orienteringsaften i januar og februar

Se mere her

To the next section

EUD

Hvad drømmer du om at blive? Lige meget hvad du brænder for, så har vi helt sikkert en uddannelse, der kan få dig hen, hvor du ønsker. Elektriker, maler, chauffør, ortopædist eller selvstændig? På TEC har vi mere end 30 erhvervsuddannelser, der giver dig mulighed for at komme i arbejde, læse videre eller blive chef i eget firma.

Klik her og læs mere om EUD

 

 

H.C. Ørsted Gymnasiet

H.C. Ørsted Gymnasiet er et teknisk gymnasie (HTX) med fokus på teknologi og naturvidenskab. Her får du tre gode gymnasieår med spændende og varierende undervisning, oplevelser for livet og de bedste forudsætninger for at fortsætte på en videregående uddannelse.

Klik her og læs mere om H. C. Ørsted Gymnasiet.

 

To the next section

EUX

Vælg EUX, hvis du er målrettet og gerne vil dygtiggøre dig inden for et erhverv og gymnasiale fag. Konkurrencen om praktikpladser er skarp, men med en EUX vil du stå med de bedste muligheder for at få en praktikplads.

Klik her for at lære mere om EUX.

 10. klasse

Tag 10. klasse på TEC og bliv klar på, hvilken ungdomsuddannelse der passer til dig. Du får den bedste introduktion til gymnasie- og erhvervsuddannelserne, samtidig med at du forbereder dig til folkeskolens afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk.

Klik her og læs mere om 10. klasse på TEC.

 

 

To the next section

Vores adresser

To the next section
Al post sendes til:
Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
3817 7000
LOADEMAIL[tec]DOMAIN[tec.dk]
TEC udsender kun digital post

CVR 20578912
EAN 5798000553491

Følg os på:

© Copyright TEC 2017
Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.

Spørgsmål?

Har du brug for hjælp til tilmelding eller spørgsmål til TECs uddannelser? Vores vejledere sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

+45 2545 3000

vejledning@tec.dk

OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer