Skal du til at vælge ungdomsuddannelse?

Vi afholder uddannelsesaften i efteråret. Her kan du opleve alle vores uddannelser: erhvervsuddannelserne, 10. klasse, EUX og H.C. Ørsted Gymnasiet. I løbet af aftenen får du en bred introduktion til skolen og rundtur på adressen. Du kommer ud i værksteder, laboratorier, klasseværelser og elevområder og du møder vores lærere og elever, så du kan få en oplevelse af, hvordan det er at gå på TEC. Du kan fx høre, hvad vores elever synes er særlig godt eller svært, få svar på dine spørgsmål om undervisning og fag eller få konkret vejledning om opbygning af din uddannelse, adgangskrav og dine muligheder for videreuddannelse.

Uddannelsesaften 2017 er blevet afholdt. Vi offentliggør nye datoer på denne side i starten af det nye skoleår.

Vejlednings-hotline: 25453000

Nåede du ikke med til uddannelsesaften, så sidder vores vejledere klar til at besvare dine spørgsmål om erhvervsuddannelser, 10. klasse, EUX og H.C. Ørsted Gymnasiet.

 

Erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse og gymnasium

To the next section

Vores adresser

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer