Oplev TEC

image description To the next section

Orienteringsaften TEC

Vi afholder hvert år info- og orienteringsaftener, hvor du kan opleve erhvervsuddannelserne, EUX, HTX og 10. klasse. Til infoaften i efteråret åbner vi dørene, så du kan opleve værksteder, laboratorier og fag, møde elever, lærere og vejledere, så du kan få en oplevelse af, hvordan det er at tage en ungdomsuddannelse på TEC. I starten af 2018 holder vi orienteringsaftener på H.C. Ørsted Gymnasiet, her kan du høre mere om HTX, studieretninger, valgfag, studieture, projekter og meget mere.

 

 

Mød elever og undervisere

Vi søger altid for, at du både får en introduktion til vores uddannelser og mulighed for at møde elever, lærere og vejledere. På den måde får du de bedste muligheder for at opleve skolen. Du kan høre, hvad vores elever synes er særlig godt eller svært, få svar på spørgsmål om undervisning og fag og få konkret vejledning om opbygning af uddannelsen, adgangskrav og muligheder for videreuddannelse.

 

Tid og sted

Vi opdaterer siden med datoer og lokationer til august. Indtil da, er du altid velkommen til at kontakte en af vores vejledere:

To the next section

H.C. Ørsted Gymnasiet

To the next section
Al post sendes til:
Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
3817 7000
LOADEMAIL[tec]DOMAIN[tec.dk]
TEC udsender kun digital post

CVR 20578912
EAN 5798000553491

Følg os på:

© Copyright TEC 2017
Materialet må ikke gengives uden tilladelse jævnfør lov om ophavsret.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til tilmelding eller spørgsmål til TECs uddannelser? Vores vejledere sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

+45 2545 3000

vejledning@tec.dk

OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer