Uddannelsesaften om 10. klasse, Hvidovre

Uddannelsesaften om 10. klasse, Hvidovre
30 JANUAR Stamholmen 215, Hvidovre
Kl. 17:00 - 19:00

Hør om 10. klasse

Tag 10. klasse på TEC og find den ungdomsuddannelse, der passer til dig. Du får den bedste introduktion til gymnasie- og erhvervsuddannelserne, samtidig med at du forbereder dig til folkeskolens afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk.

TEC har et spændende ungemiljø, hvor du oplever, hvordan det er at tage en erhvervsuddannelse eller gå på gymnasiet. Du får et samlet forløb på 40 uger med almene fag (fx dansk, engelsk og matematik), valgfag og spændende projektfag. Brobygning og praktik er også en integreret del af forløbet samtidig med, at du får vejledning, så du kan blive afklaret i forhold til dit valg af ungdomsuddannelse.

Du kan vælge mellem følgende 10. klasser:

  • 20/20 – for dig, der gerne vil gå i 10. klasse og samtidig gennemføre første del af grundforløbet på erhvervsuddannelserne
  • EUD10 – for dig, der har brug for et ekstra år for at blive klar til optagelsesprøverne på erhvervsuddannelserne
  • GYM10 – for dig, der har planer om at starte velforberedt på en gymnasial ungdomsuddannelse

Kom til orienteringsaften På TEC og hør om de forskellige 10. klasser, brobygning, praktik, studietur, det store uddannelsesprojekt i 10. klasse og andre aktiviteter i løbet af skoleåret.
I løbet af aftenen får du en rundtur på skolen, og vores lærere og elever står også klar til at svare på dine spørgsmål.

Læs mere om 10. klasse på TEC i Hvidovre, Transport & mechanics

 

Vi glæder os til at møde dig!

Se flere events
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer