Orienteringsaften på H.C. Ørsted Gymnasiet, Frederiksberg

Orienteringsaften på H.C. Ørsted Gymnasiet, Frederiksberg
01 FEBRUAR Stæhr Johansens Vej 7, Frederiksberg
19:00 - 21:00

H.C. Ørsted Gymnasiet er et teknisk gymnasium med fokus på teknologi og naturvidenskab. Vi ligger på tre adresser med hver vores faglige profil. Fælles for dem alle er, at vi vægter det faglige niveau og det sociale miljø højt. På H.C. Ørsted Gymnasiet får du tre gode gymnasieår med spændende og varierende undervisningsformer, oplevelser for livet og de bedst mulige forudsætninger for at fortsætte på en videregående uddannelse. Se mere om H.C. Ørsted Gymnasiet her.

H.C. Ørsted Gymnasiet, Frederiksberg

H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg ligger lige i centrum af København og lige ved Fasanvej metro. Vi har høj faglighed, moderne laboratorier, værksteder og et aktivt skolemiljø.

Hos os får du 3 spændende år fyldt med afvekslende undervisning og elevaktiviteter. Du kommer til at samarbejde med dine klassekammerater på tværfaglige projekter. Vi har stor fokus på elevaktiviteter og har fx altid en årlig idrætsdag og en stor gallafest.

Vælg H.C. Ørsted Gymnasiet, hvis du interesserer dig for naturvidenskab og teknologi i et samfundsmæssigt perspektiv. På gymnasiet arbejder du med naturvidenskabelige og samfundsmæssige problemstillinger, som du lærer at håndtere med teknologien. Du afprøver den teoretiske undervisning i laboratorier og værksteder, udvikler teknologiske løsninger og lærer at dokumentere og formidle dem.

Kom til orienteringsaften og hør mere om H.C. Ørsted Gymnasiet, Frederiksberg, mød eleverne og lærerne og oplev studiemiljøet.

Vi glæder os til at se dig.

Se flere events
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer