Orienteringsaften på H.C. Ørsted Gymnasiet, Ballerup

Orienteringsaften på H.C. Ørsted Gymnasiet, Ballerup
31 JANUAR Telegrafvej 9, Ballerup
19:00 - 21:00

H.C. Ørsted Gymnasiet er et teknisk gymnasium med fokus på teknologi og naturvidenskab. Vi ligger på tre adresser med hver vores faglige profil. Fælles for dem alle er, at vi vægter det faglige niveau og det sociale miljø højt. På H.C. Ørsted Gymnasiet får du tre gode gymnasieår med spændende og varierende undervisningsformer, oplevelser for livet og de bedst mulige forudsætninger for at fortsætte på en videregående uddannelse. Se mere om H.C. Ørsted Gymnasiet her.

H.C. Ørsted Gymnasiet, Ballerup

På H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup nyder du godt af, at skolen ikke er større, end at alle kender alle. Men vi er samtidig store nok til både at have café, elevfester, LAN-party, biografture, studieture og et fagligt højt niveau. Igennem de sidste par år har vi haft et af landets højeste gennemsnit blandt afgangseleverne. Hos os får du en spændende og afvekslende skolegang. Vi gør en dyd ud af, at du får den bedste faglige viden og samtidig har det sjovt på skolen. Vi tror på, at elevmedbestemmelse motiverer og engagerer vores elever, og du får derfor selv indflydelse på, hvilke temaer vi skal arbejde med i de forskellige fag. 

Du kommer til at samarbejde med dine klassekammerater på forskellige projekter, lige fra udvikling af spil til kommunikationskampagner. Som en fast del af undervisningen samarbejder vi med universiteter og erhvervsliv, og vi deltager også i elevkonkurrencer og samarbejder med institutioner i udlandet.

Vælg H.C. Ørsted Gymnasiet, hvis du interesserer dig for naturvidenskab og teknologi i et samfundsmæssigt perspektiv. På gymnasiet arbejder du med naturvidenskabelige og samfundsmæssige problemstillinger, som du lærer at håndtere med teknologien. Du afprøver den teoretiske undervisning i laboratorier og værksteder, udvikler teknologiske løsninger og lærer at dokumentere og formidle dem.

Kom til orienteringsaften og hør mere om H.C. Ørsted Gymnasiet, Ballerup, mød eleverne og lærerne og oplev studiemiljøet.

Vi glæder os til at se dig.

Se flere events
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer