Copenhagen Skills Uddannelsesevent i Bella Center

Copenhagen Skills Uddannelsesevent i Bella Center
25 - 26 OKTOBER Bella Center, Amager
8.30-15.00

Oplev hvad du kan blive

Den 25.-26. oktober er vi med på Copenhagen Skills Uddannelsesevent, hvor udskolingselever, lærere og forældre kan møde erhvervs- og ungdomsuddannelser fra hele Region Hovedstaden.

Eventen byder på masser af udstillinger og stande, spændende aktiviteter, peptalks, konkurrencer, information og vejledning.

Vi er selvfølgelig også på pletten med vores forskellige uddannelser, som alle sammen har taget nogle udfordringer med, som du kan prøve kræfter med - fx. at hugge et fad i skiffer eller flyve et fly i en flysimulator.

En særlig familieaften

Den 25. oktober kl. 16:00-20:00 er aftenen særligt dedikeret til forældre, der sammen med deres børn vil udforske erhvervsuddannelserne og have mere information og vejledning.

Program og praktisk info

Eventen er gratis. Du finder program og praktisk info på www.facebook.com/copenhagenskills og på www.copenhagenskills.dk.

Sidste år lagde mere end 30.000 besøgende vejen forbi messen. Kom og vær med!

Om Copenhagen Skills

Copenhagen Skills er et partnerskab mellem Region Hovedstaden, erhvervsskolerne i hovedstadsregionen og Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Samarbejdet skal sørge for, at elever på regionens grundskoler allerede fra 7. klasse introduceres for erhvervsuddannelserne, og at forældre og lærere er klædt på med viden til at vejlede.

Se flere events
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer