Valgfag

image description To the next section

Valgfag for 7. - 10. klasse EUD/EUX

TEC tilbyder kommuner og folke-/grundskoler praktisk orienterede valgfag, beskrevet i 'Fælles mål'. På EUD tilbyder vi at gennemføre: Håndværk og design, Byggeværksted, Iværksætteri, Metal/motorværksted, Produktudvikling og formgivning, Teknologi og kommunikation samtTeknologiværksted.

På TEC har vi både fagrettede lærere og værkstedsfaciliteter til rådighed for undervisningen.

  • Varighed: Timetal efter 'Fælles mål'
  • Pris: Aftales med TEC.

Kontakt

Troels Rendbæk Jacobsen
Telefon 2545 3635, trj@tec.dk

To the next section

Valgfag for 7. - 10. klasse på H.C. Ørsted Gymnasiet

TEC tilbyder kommuner og folke-/grundskoler, at H.C. Ørsted Gymnasiet opretter valgfag i gymnasiale fag på C-niveau for 9. og 10. klasser. Det kan f.eks. være i fagene biologi, innovation, design og informationsteknologi. Andre C-fag i den gymnasiale fagrække kan også tilbydes. Valgfag kan aftales med den enkelte skole/kommune.

Særlige valgfag for 7. – 10. klasse, som ligger ud over valgfagsrækken i folkeskolen, kan udvikles i samarbejde med kommunen efter valgfagsskabelonen. Særlige valgfag kan aftales med den enkelte kommune/10. klasse center.

  • Varighed: Timetal efter gymnasial bekendtgørelse/'Fælles mål'
  • Pris: Aftales med TEC og afhænger af længde og udviklingstid (sidstnævnte gælder for særlige valgfag, som ligger ud over valgfagsrækken i folkeskolen). Ved på forhånd fastlagte forløb indgår der ikke en særskilt udviklingspris.

 

 

Kontakt

Erwin Graakjær Christensen
Telefon 2545 3608. egc@tec.dk

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer