Valgfag

image description To the next section

Valgfag for 7. - 10. klasse EUD/EUX

TEC tilbyder kommuner og folke-/grundskoler praktisk orienterede valgfag, beskrevet i 'Fælles mål'. På EUD tilbyder vi at gennemføre: Håndværk og design, Byggeværksted, Iværksætteri, Metal/motorværksted, Produktudvikling og formgivning, Teknologi og kommunikation samtTeknologiværksted.

På TEC har vi både fagrettede lærere og værkstedsfaciliteter til rådighed for undervisningen.

  • Varighed: Timetal efter 'Fælles mål'
  • Pris: Aftales med TEC.

Kontakt

Anita Kedia
Telefon 2545 3363, ak@tec.dk

To the next section

Valgfag for 7. - 10. klasse på H.C. Ørsted Gymnasiet

TEC tilbyder kommuner og folke-/grundskoler, at H.C. Ørsted Gymnasiet opretter valgfag i gymnasiale fag på C-niveau for 9. og 10. klasser. Det kan f.eks. være i fagene biologi, innovation, design og informationsteknologi. Andre C-fag i den gymnasiale fagrække kan også tilbydes. Valgfag kan aftales med den enkelte skole/kommune.

Særlige valgfag for 7. – 10. klasse, som ligger ud over valgfagsrækken i folkeskolen, kan udvikles i samarbejde med kommunen efter valgfagsskabelonen. Særlige valgfag kan aftales med den enkelte kommune/10. klasse center.

  • Varighed: Timetal efter gymnasial bekendtgørelse/'Fælles mål'
  • Pris: Aftales med TEC og afhænger af længde og udviklingstid (sidstnævnte gælder for særlige valgfag, som ligger ud over valgfagsrækken i folkeskolen). Ved på forhånd fastlagte forløb indgår der ikke en særskilt udviklingspris.

 

 

Kontakt

Allan T. Nielsen
Telefon 2545 3710. atn@tec.dk

To the next section
Accepter cookies

Vi bruger cookies til at analysere, hvordan sitet bliver brugt. Læs vores privatlivspolitik