Sæt gang i din uddannelse

image description To the next section

Søg ind på data i Lyngby inden 4.december

Kan du se dig selv arbejde med it-systemer inden for kontorområdet og synes du, at installation, fejlfinding og reparation af it-udstyr er spændende, så er data- og kommunikationsuddannelsen noget for dig. På datauddannelsen lærer du at efterse og vedligeholde infrastruktur, it-systemer, hardware m.v., som virksomhederne er afhængige af. Du kan fx blive it-supporter og datatekniker.

Løn under uddannelse

Uddannelsen varer 2 - 5 år, og du får løn imens. 

God muligheder for videreuddannelse

Du kan fx videreuddanne dig til datamatiker, multimediedesigner eller it-teknolog. Du kommer til at gå på vores nye campus på Gyrithe Lemches Vej 14 i Lyngby.

 

Tilmelding til datauddannelsen i Lyngby

To the next section

Adgangskrav

Adgangskrav

Generelt gælder det, at du skal have mindst 02 i dansk og matematik. Derudover er der adgangskrav, som afhænger af din alder, og hvornår du blev færdig med folkskolen.

Læs mere om adgangskrav her

 

 

Opbygning af uddannelsen

Opbygning af uddannelsen

Hvordan er en erhvervsuddannelse bygget op, hvor lang tid tager grundforløbet? Skal du starte på Grundforløb 1 eller 2, og hvornår er det nu, man skal i praktik?

Læs mere om opbygning her

 

 

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan søger jeg ind? Kan jeg komme til udlandet? Får jeg løn under uddannelsen?

Få svar på dine spørgsmål her

To the next section

Uddannelser på det nye campus

Grundforløb 1

Grundforløb 1 - EUX og EUD

Du får en bred introduktion til EUX-/erhvervsuddannelserne, så du bliver klar til at vælge din uddannelse. Du får hænderne i maskinen og bygger og skaber, imens du arbejder med praktiske projekter baseret på erhvervsfaglige fag. Grundforløb 1 tager 20 uger og giver dig adgang til mere end 100 ungdomsuddannelser.

Læs mere om Grundforløb 1

Elektrikeruddannelsen på TEC

Elektrikeruddannelsen

Der er stor efterspørgsel på elektrikere i Danmark og i udlandet, så der er gode jobmuligheder og god løn, når du er blevet udlært. Uddannelsen varer 2 - 4 år, og du får løn imens. Elektrikeruddannelsen er en teknisk erhvervsuddannelse, der stiller krav til både hænder og hoved. Har du hvad det kræver?

Læs mere om uddannelsen

 

 

Data og kommunikation på TEC

Data og kommunikation

På data- og kommunikationsuddannelsen lærer du at efterse og vedligeholde infrastruktur, it-systemer, hardware m.v., som virksomhederne er afhængige af. Uddannelsen varer 2 - 5 år, og du får løn imens. Du kan fx videreuddanne dig til datamatiker, multimediedesigner eller it-teknolog.

Læs mere om uddannelsen

To the next section

Find vej

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer