Grundforløb 1

image description To the next section

Din introduktion til erhvervsuddannelserne

Kommer du fra 9. eller 10. klasse, eller er det højst et år siden, du afsluttede folkeskolen, starter du på Grundforløb 1, hvor du får en bred introduktion til EUX-/erhvervsuddannelserne*. På Grundforløb 1 vælger du en fagretning, der toner dit grundforløb. Fagretningerne er lavet, så du kan stifte bekendtskab med vores uddannelser, inden du skal foretage dit endelige uddannelsesvalg i slutningen af Grundforløb 1.

Du binder dig ikke til at skulle vælge en uddannelse inden for den fagretning, du tager, og er du i tvivl om dit valg af fagretning, bruger vi de første to uger af Grundforløb 1 til at hjælpe dig med at vælge rigtigt.


*Som noget nyt kan du i august 2018 starte på grundforløb 1 helt op til to år efter, du har afsluttet grundskolen

To the next section
desc

Kom til besøgsdag på erhvervsuddannelserne, EUX og 10. klasse

Se mere her

To the next section

Vælg fagretning på Grundforløb 1

Transport & Mechanics - fagretning på Grundforløb 1

Transport & Mechanics

Er du vild med maskiner, uanset om de skal køres, repareres eller betjenes? Så er Transport & Mechanics din fagretning.


Programming & Electronics - fagretning på Grundforløb

Programming & Electronics

Er det dig, der skal sørge for, at der er strøm til al elektronikken, vil du hellere sidde bag skærmen, eller har du en drøm om selv at programmere store maskiner? Så skal du vælge fagretningen Programming & Electronics.

Building & Construction - fagretning på Grundforløb 1

Building & Construction

Kan du lide at bruge dine hænder, og vil du se, hvordan streger på en tegning bliver til en ny bygning, bro eller smedejernslåge? Så er Building & Construction din fagretning.

EUX - fagretning på Grundforløb 1

EUX

Har du det bedst, når teori bliver brugt til noget praktisk? Vil du gerne holde så mange døre åbne som muligt og kombinere din erhvervsuddannelse med en studentereksamen? Så skal du vælge fagretningen EUX.

 

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer