KNX

image description To the next section

Certificeringskursus i KNX

TEC har udvidet sine KNX-aktiviteter til også at omfatte certificering i KNX. Et certificeringskursus afsluttes med både en teoretisk og en praktisk prøve, som opfylder krav og regler fra KNX Association. Består du disse prøver, kan du registrere dig som certificeret i KNX på www.knx.org

Undervisningen gennemføres i nyrenoverede lokaler og på nyudviklede KNX-stande. På disse stande kommer du til at arbejde KNX applikationer. Udover det praktiske arbejde får du også en grundig teoretisk KNX viden.


Varighed: 4 dage

Pris

Kurset er et AMU-kursus, der afsluttes som et normalt AMU-kursus. Se gældende priser for AMU-kurser her (link til priser under Kurser og efteruddannelse). Hvis du gerne blive certificeret, kan du efterfølgende tage et 1 dages certificeringskursus, der koster 8.000 kr.

Målgruppe

Kurset henvender sig til Elektrikere, el-installatører, el-teknikere, ingeniører og andre med interesse for KNX.

Forudsætninger

Kurset forudsætter en el-teknisk baggrund, hvis du ikke har en el-teknisk baggrund, vil vi anbefale at du har fulgt AMU kurset intelligente installationer KNX, såfremt du ikke på anden vis har opnået en teoretisk og praktisk viden om KNX.

Undervisningen

Undervisningen foregår på dansk, med danske undervisere og med dansk undervisningsmateriale. Vi veksler mellem teorigennemgang og praktiske øvelser.

To the next section
desc

Du kan også tage vores kurser på AMU-vilkår

Se mere i kursusoversigten

To the next section
Accepter cookies

Vi bruger cookies til at analysere, hvordan sitet bliver brugt. Læs vores privatlivspolitik