Introduktion til coaching

9-16 • kontakt skolen for kursusdato
Kr. 995,- ex. moms pr. deltager inkl. materialer og forplejning: Kaffe, croissant og vand. Smørrebrød og vand. Kaffe med kage/frugt.

På kurset bliver du fortrolig med begreberne omkring coaching. Du lærer hvornår coaching er anvendelig, og hvornår det ikke er. Du bliver også opmærksom på, hvordan du motiverer dine medarbejdere og skaber faglig udvikling - hos medarbejderen og den samlede organisation.


Hvis din virksomhed har behov for det, er der mulighed for at afholde kurserne ude i virksomheden. Alle deltagere modtager et deltagerbevis.

Bliv opgraderet på 1 dag

  • Bliv fortrolig med coaching-begreber
  • Hvornår er coaching anvendelig, og hvornår er det ikke?
  • Motiver dine medarbejder med coaching
  • Skab faglig udvikling til gavn for medarbejderen og organisationen

 


Mere info om 1-dags kursus
Mere info
Kontakt Philip Jensen
Telefon 2545 3042, phj@tec.dk

To the next section

Videreuddannelse og efteruddannelse

Bliv opgraderet på 1 dag. På TEC kan dine medarbejdere fx tage den lovpligtige L-AUS samt kurser i Excel og førstehjælp på 4-6,5 time. Vi tilbyder også introduktion til coaching, hvor du og dine medarbejdere bliver fortrolige med coaching-begreber og lærer, hvordan I motiverer jeres medarbejdere.

Med korte efteruddannelseskurser kan dine medarbejdere opkvalificere deres kompetencer med videreuddannelse inden for deres fag. Efteruddannelse og videreuddannelse af dine medarbejdere er med til at sikre, at din virksomhed har de rette kompetencer. På TEC har vi både korte og lnage videreuddannelser, kurser og efteruddannelse. 

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer