Førstehjælp

kl. 8-14 • kontakt skolen for kursusdato
Kr. 995,- ex. moms pr. deltager inkl. materialer og forplejning: kaffe, croissant og vand. Smørrebrød og vand.

På kurset får du teoretisk og praktisk undervisning i at håndtere vanskelige situationer og ulykker. Du lærer at at handle sikkert og hurtigt, hvis en person fx falder om med hjertestop og skal genoplives. Instruktøren er uddannet ved Dansk Førstehjælpsråd. Du får bevis for dine kompetencer fra Dansk Førstehjælpsråd.

 

Hvis din virksomhed har behov for det, er der mulighed for at afholde kurserne ude i virksomheden. Alle deltagere modtager et deltagerbevis.

Bliv opgraderet på 1 dag

  • Teoretisk og praktisk undervisning i førstehjælp
  • Lær at håndtere ulykker
  • Bevis fra Dansk Førstehjælpsråd udstedes

 


Mere info om 1-dags kursus
Mere info
Kontakt Philip Jensen
Telefon 2545 3042, phj@tec.dk

To the next section

Videreuddannelse og efteruddannelse

Bliv opgraderet på 1 dag. På TEC kan dine medarbejdere fx tage den lovpligtige L-AUS samt kurser i Excel og førstehjælp på 4-6,5 time. Vi tilbyder også introduktion til coaching, hvor du og dine medarbejdere bliver fortrolige med coaching-begreber og lærer, hvordan I motiverer jeres medarbejdere.


Med korte efteruddannelseskurser kan dine medarbejdere opkvalificere deres kompetencer med videreuddannelse inden for deres fag. Efteruddannelse og videreuddannelse af dine medarbejdere er med til at sikre, at din virksomhed har de rette kompetencer. På TEC har vi både korte og lnage videreuddannelser, kurser og efteruddannelse. 

To the next section
OK

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere hvordan indhold på sitet bruges og til at målrette vores markedsføring. Ved at klikke videre på sitet accepterer du websitets brug af cookies. Vis detaljer